Știri
 

The Space in Between: Marina Abramovic and Brazil (2016)

Dincolo de zona de confort - Marina Abramovic în Brazilia

 
dincolo-de-zona-de-confort-poster
dincolo-de-zona-de-confort-poster
dincolo-de-zona-de-confort-poster

The Space in Between: Marina Abramovic and Brazil (2016) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
05.05.2017
Durata:
86 minute
Rating:
N-15 Nerecomandat sub 15 ani
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Încă 3 recenzii pentru a se stabili un cinemaMetru
--


Parerea ta
niciun vot

 
Actori

Sinopsis The Space in Between: Marina Abramovic and Brazil (2016)

Celebra artistă Marina Abramović pleacă într-o călătorie mistică prin Brazilia, în căutarea vindecării spirituale, explorând graniţele dintre artă şi spiritualitate.

Marina Abramović a călătorit des în Brazilia încă de la finalul anilor 1980, unde a studiat formaţiuni geologice şi cristale, o sursă de inspiraţie în activitatea sa de artist. În acest film, merge şi mai departe: vizitează locuri încărcate spiritual, ia parte la ritualuri sacre, adesea tulburătoare, care-i vor alimenta procesul creativ. Paralel cu această călătorie, căutarea punctului de întâlnire dintre spiritualitate şi artă va duce la o altă călătorie, una personală, o introspecţie, prin experienţa durerii şi a amintirii.

O combinaţie de road movie şi thriller spiritual, documentarul propune o abordare inedită a procesului creativ al unuia dintre artiştii cei mai importanţi ai momentului.0

 
Recenzii The Space in Between: Marina Abramovic and Brazil (2016)
 
 
Ancuţa Proca – Dilema Veche
Faptul că filmul nu implică spectatorul printr-o cunoaştere a contextului acestor practici, prin înţelegerea motivaţiilor diferite a celor care trec prin ele şi a specificităţilor fiecărui ritual, face experienţa documentată mai degrabă una privată, personală, aparţinînd Marinei Abramovic, bizară şi totodată perfect confortabilă pentru un observator exterior.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)