Știri
 

Taxi 5 (2018)

Taxi 5

 
taxi-5-poster
taxi-5-poster
taxi-5-poster

Taxi 5 (2018) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
01.06.2018
Durata:
102 minute
Site oficial:
Taxi 5 (2018)
Distribuit în România de:
,
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Încă 2 recenzii pentru a se stabili un cinemaMetru
--


Parerea ta
2 voturi

 
Actori

Sinopsis Taxi 5 (2018)

Sylvain Marot este un superpolițist din Paris, și un șofer de excepție. Transferat împotriva voinței sale în departamentul de poliție din Marsilia, este imediat solicitat de catre fostul inspector-șef Gibert, acum primar al orașului, dar în care alegatorii nu mai aveau încredere, sa puna capat jafurilor comise de “banda de italieni” care teroriza bijutierii din Marsilia.Pentru ca jefuitorii nu erau niciodata prinși, caci fugeau de la locul faptei cât ai clipi, cu ajutorul unui Ferrari fabulos, Sylvain pare omul potrivit pentru aceasta misiune. I se aloca și un partener, pe Eddy Maklouf, care e nepotul faimosului șofer de taxi Daniel Morales. Nenorocirea face, însa, ca Eddy sa fie cel mai prost șofer de Uber din Marsilia, dar singurul care poate conduce legendarul taxi alb moștenit de la unchiul lui…0

 
Recenzii Taxi 5 (2018)
 
 
Andra Avram – Filme-cărți
Taxi 5 nu e recomandabil persoanelor cu un apetit pentru cinematografia suedeză, celor care nu gustă desenele animate cu Goofy ori criticilor de film. Pentru toţi ceilalţi, poate fi însă la fel de savuros ca o cutie de popcorn.
Jordan Mintzer – Hollywood Reporter
O comedie cu cinci mașini, cu glume de autobază și cu un regizor care pare că nu știe nimic despre ce face.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)