Știri
 

The Darkest Minds (2018)

Minți primejdioase

 

The Darkest Minds (2018) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
10.08.2018
Durata:
105 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 6 critici/bloggeri de mai jos.
18%
18


Parerea ta
13 voturi

 
Actori

Sinopsis The Darkest Minds (2018)

Când un grup de adolescenți dezvoltă în mod misterios noi abilități puternice, ei sunt considerați o amenințare de către Guvern și sunt reținuți. Ruby, un tânăr de 16 ani, scapă din tabăra creată pentru ei și se alătură unui grup de tineri fugari în căutarea unui refugiu sigur. În curând, noua “familie” realizează că într-o lume în care adulții i-au trădat, fuga nu este suficientă și trebuie să reziste folosindu-și puterea comună pentru a prelua controlul asupra viitorului lor.0

 
Recenzii The Darkest Minds (2018)
 
 
Amy West – Empire
Are o distribuție decentă și o premiză destul de interesantă, bazată pe personaje simpatice. Dar, banalitatea sa îi distruge orice potențial avea, rezultând un SF ușor de uitat.
Geoffrey Macnab – The Independent
Reușește contraperformanța de a transforma o lume care ar fi trebuit să fie înspăimântătoare într-una care seamănă mai degrabă cu o tabără de vară.
Mike McCahill – The Guardian
Regizoarea Jennifer Yuh Nelson pare nerăbdătoare să ajungă la următoarele volume ale lui Bracken, iar spectacolul pe care îl generează este doar o tentativă, ca și când compania de producție nu era sigură dacă să se implice cu totul.
Monica Castillo – RogerEbert.Com
Mediul în care povești precum The Hunger Games sau Divergent au câștigat adepți s-a schimbat, iar The Darkest Minds nu s-a adaptat ca să supraviețuiască.
Ben Kenigsberg – New York Times
Pare mai degrabă să urmărească să aibă cât mai multe clișee despre o distopie cu adolescenți.
John DeFore – Hollywood Reporter
Poate că pare că este prea subțire în comparație cu greutățile prin care trece Katniss (ca să nu mai amintim de urmașii săi mai maturi), dar pentru cei care împlinesc 14 sau 15 ani această poveste poate fi suficientă.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)