Știri
 

The Grinch (2018)

Grinch

 

The Grinch (2018) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
23.11.2018
Durata:
90 minute
Site oficial:
The Grinch (2018)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 10 critici/bloggeri de mai jos.
43%
43


Parerea ta
10 voturi

 
Actori

Sinopsis The Grinch (2018)

Pentru că, pe an ce trece, Crăciunul din orășelul Cinești devine tot mai colorat, mai agitat și mai zgomotos, deranjându-i, astfel, liniștea confortabilă în care viețuiește, Grinch decide să fure odată pentru totdeauna Crăciunul. Pentru asta, se va deghiza în Moș Crăciun, își va înhăma cei doi “reni” la sanie și va purcede la treabă. În același timp, Cindy, o fetiță a cărei sărbătoare preferată e Crăciunul, plănuiește să-l prindă pe Moș Crăciun, ca să-i spună personal că este recunoscătoare pentru că are o mămică ce muncește din greu ca să aibă grijă de ea singură. Oare va reuși Cindy să-l prindă pe Moș Crăciun? Dar Grinch va reuși, oare, să reducă la tăcere micul orășel Cinești?0

 
Recenzii The Grinch (2018)
 
 
Gloria Sauciuc – Cinemagia
The Grinch, un soi de Scrooge dickensian mai nostim, reuşește să ne emoţioneze cu adevărat.
Jovi Ene – Filme-cărți
Chiar dacă povestea pare tristă, voioșia copiilor din oraș, simpaticul cățel Max (iubit de toți copiii din sală), atmosfera de sărbătoare, coloana sonoră excelentă, scenele amuzante te binedispun.
Cătălin Bălău – MovieNews
Morocănosul verde și păros poate candida cu succes la cea mai bună creație a unui personaj animat.
Peter Travers – Rolling Stone
Este divertismentul perfect de Sărbători pentru copii – de preferat sub cinci ani. Copiii mai mari au tot dreptul să fie sceptici. Iar oricine a împlinit vârsta legală pentru a vota trebuie să fie cu adevărat drogat pentru a-l putea urmări.
Nell Minow – RogerEbert.Com
Ar putea deveni o tradiție de familie bine-venită.
Neil Soans – Times of India
Deși nu aduce nimic nou, are suficientă magie de Crăciun pentru a justifica încă o prezentare modernă a unei povești vechi.
Cath Clarke – The Guardian
Încă un film plictisitor pentru copii.
Amy West – Empire
Deși ambiția poveștii este de două ori mai mare, The Grinch este simpatic, bogat din punct de vedere vizual și are suficientă energie pentru a-i satisface pe copii.
Glenn Kenny – New York Times
Fără sens.
Geoffrey Macnab – The Independent
Încântător, dar doar uneori.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)