Știri
 

X-Men: Apocalypse (2016)

X-Men: Apocalypse

 

X-Men: Apocalypse (2016) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
20.05.2016
Durata:
143 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 15 critici/bloggeri de mai jos.
58%
58


Parerea ta
niciun vot

 
Actori

Sinopsis X-Men: Apocalypse (2016)

În 1983, invincibilul și nemuritorul Apocalypse este eliberat, după ce a fost îngropat timp de mai multe milenii. Furios că semenii săi nu mai sunt priviți ca niște zei, Apocalypse adună o echipă de mutanți puternici, inclusiv pe descurajatul Magneto, pentru a distruge lumea și a crea o nouă ordine mondială, peste care să domnească.

Pentru a pune capăt drumului către distrugere al lui Apocalypse, Raven (Jennifer Lawrence) și Profesorul X (James McAvoy) conduc o echipă de tineri X-Men într-o bătălie memorabilă cu un inamic aparent de neoprit.0

 
Recenzii X-Men: Apocalypse (2016)
 
 
Angela Georgiana Alexandru – CineAmator
‘X-Men: Apocalypse’ nu este cel mai bun film cu mutanti, dar ar fi putut fi si ii lipseste prea putin pentru a fi perfect.
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
Cu includerea mutanţilor din trilogia originală Singer îi mulţumeşte pe fanii acesteia, iar efectele speciale şi confruntările spectaculoase pot câştiga seriei noi fani. Un film de weekend, de văzut cu prietenii.
Emil Călinescu – CinEmil
[…] un film foarte intens, fara momente moarte.
Andreea Mihai – Couch.Ro
Prea multa informatie taraganata intr-un timp prea indelungat, prea putin actiune, protagonisti aparent satui si antagonisti care nu se ridica la nivelul promis fac din filmul asta o ciorba reincalzita prea des si degeaba.
Dana Mischie – Filme-carti
[…] deși are o serie de lipsuri, aduce o serie de satisfacții în special la nivel vizual, dar și la nivelul trăirilor, fiind cu siguranță unul dintre cele mai emoționale dintre toate cele făcute până acum (aparținând acestui gen).
Răzvan Nistor – Gazeta de Film
Apocalypse renunta la complexitatea personajelor si temele serioase din cele doua filme anterioare si merge pe reteta bigger and louder, ca poate better.
Ioana Raluca Popescu – HotNews
Din pacate, noilor aventuri ale echipei conduse de profesorul Xavier le lipseste profunzimea din X-Men: Days of Future Past, prezentandu-se in fata spectatorilor cu eternele clisee nelipsite din unele filme cu supereroi.
Ștefan Apostol – MovieNews
Niciun ochi avizat nu o să spună că filmul este numai lapte și miere, dar o să mulțumească fanii vechi ai francizei și, cu siguranță, v-a câștiga unii noi de-acum încolo.
Russell Baillie – New Zealand Herald
Este mai bun, cel puțin în prima jumătate a sa, decât finalul trilogiei precedente.
Erin Free – FilmInk
…un blockbuster cu suflet, inimă și creier.
Geoffrey Macnab – The Independent
O aventură halucinantă, care va anima spectatorii.
Helen O’Hara – Empire
Cu cât se întoarce mai mult la precedente filme din serie, cu atât mai mult ai vrea să le vezi pe acelea în loc.
Peter Bradshaw – The Guardian
Motorul intern al acestui episod este menținut de o mână de secvențe de acțiune minunate, deși nu este un progres evident față de X-Men: Days of Future Past, care era mult mai complex și mai ciudat.
Todd McCarthy – Hollywood Reporter
Deși există categoric multe scene de acțiune, X-Men: Apocalypse este un caz în care mai mult înseamnă mai puțin.
Daniel Krupa – IGN
O aventură distractivă și captivantă.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)