Bucureşti NonStop (2015)

Bucureşti NonStop

Premieră:
13-11-2015
Durată:
86 minute
Distribuitor:
Marin Apostol – Părerea Blog de Cinema
Chiar dacă personajele sunt construite superficial iar filmul nu pare să fie interesat să aprofundeze problemele de natură socială pe care le prezintă, București NonStop este agreabil de privit, mai ales datorită actorilor bine-aleși, dar și a replicilor adesea amuzante.
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
Chişu surprinde foarte bune spiritul comunităţii şi îşi intrigă spectatorul cu un melanj ataşant de personaje în ceea ce poate fi uşor cel mai convingător film din cariera sa de cineast independent.
Ionuţ Mareş – Ziarul Metropolis
Bazat în special pe cele patru anecdote intersectate care îl compun, şi într-o măsură nesemnificativă pe valenţele imaginii, încadraturii sau mizanscenei, „Bucureşti NonStop”, de Dan Chişu, aduce laolaltă numeroşi actori experimentaţi, aproape singurul atu care îl face vizionabil şi, pe alocuri, delectabil.
Ion Indolean – FilmSense
Faptul că dumnealui [Dan Chișu] se rezumă la evenimente cotidiene, nespectaculoase – la micro-istorii dorit-încărcate cu dramatism, pliate pe realităţile româneşti – îi confirmă perseverenţa, îi dovedeşte înţelegerea societăţii în care trăieşte şi arată că şi-a înţeles limitele de moment.
Emil Călinescu – CinEmil
Un film extrem de dinamic, toate cele 4 povesti petrecandu-se in mai putin de 90 de minute. Daca-n alte filme romanesti momentele moarte erau cu duiumul, aici abia ai timp sa respiri.