Thriller-ul Closed Circuit vine, în avanpremieră, la Cinepolitica Extra Time

Cinepolitica Extra Time va avea loc săptămâna viitoare, între 23 și 25 septembrie, la Cinema Elvira Popescu din București. Despre filmele care vor rula în prima zi, v-am povestit în urmă cu câteva zile. Iată, acum, care sunt celelalte filme ce vor rula în cadrul acestui eveniment.

Conspirația/Closed Circuit, regizat de John Crowley, va încheia programul, în seara de miercuri, 25 septembrie. Scris de Steve Knight, filmul prezintă povestea unui caz internaţional de terorism care îi aduce laolaltă pe doi foşti iubiţi – interpretați de Eric Bana și Rebecca Hall – care ajung să fie avocaţi ai apărării într-un proces intentat unui terorist. Cei doi îşi vor vedea curând vieţile puse în pericol, iar limitele loialității și rezistenței lor vor fi testate.

Trailer Closed Circuit

Marți, 24 septembrie, vor rula două filme care s-au bucurat de succes, în primăvară, la ediția de anul acesta a festivalului Cinepolitica.

Înainte de începerea programului, însă, de la ora 17:30, se va lansa cartea Infernul vândut ca Paradis, scrisă de Sorin Ilieșiu.

Examenul / A vizsga, regizat de Péter Bergendy, este un thriller despre spionii maghiari care, după revoluţia eşuată din 1956, pentru a-şi demonstra loialitatea faţă de cauza comunistă, au fost nevoiţi să se spioneze şi denunţe între ei.

Trailer A vizsga

Ziua de marți se va încheia, de la ora 20:00, cu filmul lui Robert Redford, The Company You Keep. Redford joacă rolul unui avocat văduv, tată al unei fetițe, a cărui viață e complet dată peste cap atunci când adevărata lui identitate e dezvăluită de către un reporter (Shia LaBeouf). Cu decenii în urmă, fusese membru al The Weather Underground, o grupare radicală acuzată de incendieri și crime în timpul protestelor împotriva războiului din Vietnam. De teamă că va pierde tot, acesta fuge în căutarea celui care i-ar putea curăța numele și trecutul.

Trailer The Company You Keep

http://youtu.be/UELonDEqAMw

2 comentarii la „Thriller-ul Closed Circuit vine, în avanpremieră, la Cinepolitica Extra Time”

  1. Pingback: CineZapping « Cinefilul de Serviciu

  2. Pingback: CineZapping | CINEFILUL DE SERVICIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *