20 noiembrie – Ziua Națională a Comportamentului Adecvat

Good-Behavior-credit-photo-TNT

Cel de-al doilea sezon al serialului Good Behaviour / Un Comportament Adecvat va debuta în România pe 20 noiembrie, ocazie cu care postul tv TNT declară ziua de 20 noiembrie Ziua Națională a Comportamentului Adecvat.

Serialul este o adaptare a romanului Letty Dobesh, semnat de Blake Crouch, iar primul sezon, lansat anul trecut, a fost urmărit în medie de 4.1 milioane de telespectatori în Statele Unite, pe toate platformele TNT.

Teaser-promo Un comportament adecvat

Un Comportament Adecvat spune povestea lui Letty Dobesh (Michelle Dockery), o femeie care obține mereu ceea ce își dorește. După ce a ieșit din închisoare, a reușit să își recupereze fiul – Jacob (interpretat de Nyles Julian Steele). Din păcate, înțelegerea făcută cu FBI pentru a reprimi custodia copilului aproape a costat-o relația cu Javier (Juan Diego Botto), un asasin plătit.
La începutul celui de-al doilea sezon, care a fost lansat în Statele Unite pe 15 octombrie, Letty a rezolvat problemele cu Javier și s-a împăcat cu mama ei (Lusia Strus), care s-a opus acordării custodiei lui Jacob. Cu un agent FBI pe urme, Letty, Javier și Jacob încearcă să înceapă o nouă viață.

Un Comportament Adecvat este produs de Chad Hodge (Dispăruţi în Wayward Pines, The Playboy Club), care este și scenarist, și de scriitorul Blake Crouch (Wayward Pines).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *