3 seriale noi debutează la AMC

seriale-noi-amc

AMC a pregătit pasionaților de seriale trei noutăți în primele două luni de primăvară. Astfel, începând cu 26 martie, a debutat serialul The Terror; al patrulea sezon din Fear the Walking Dead va debuta în noaptea de 15 spre 16 aprilie, de la ora 05:00; iar cel de-al treilea sezon al lui Into the Badlands va avea premiera în noaptea de 22 spre 23 aprilie, de la ora 05:00.

Iată câteva detalii despre fiecare.

The Terror

Inspirat de o poveste adevărată, The Terror se centrează pe expediția Marinei Navale Britanice într-un teritoriu neexplorat, pentru descoperirea Pasajului de Nord-Vest (calea de acces din Oceanul Arctic spre Pacific, de-a lungul coastei nordice a Americii de Nord).

  • a avut premiera pe AMC România în noaptea de 26 spre 27 aprilie, de la ora 04:00 (cu 2 episoade);
  • fiecare nou episod (din totalul de 10 al poveștii cu Jared Harris, Tobias Menzies și Ciarán Hinds în rolurile principale) este difuzat joi, de la 22:00.

Fear the Walking Dead – sezonul 4

Povestea începe cu mult-așteptatul crossover al personajului Morgan Jones (Lennie James) din serialul The Walking Dead. James va avea un rol principal în sezonul 4 din Fear the Walking Dead, alături de veteranii Kim Dickens, Frank Dillane, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo și Danay Garcia, dar și de nou-veniții Maggie Grace, Garret Dillahunt și Jenna Elfman.

  • sezonul 4 din Fear the Walking Dead are premiera în noaptea de 15 spre 16 aprilie, de la ora 05:00;
  • un nou episod va fi difuzat în fiecare luni, de la ora 22:00;
  • noul sezon are 16 episoade.

Into the Badlands – sezonul 3

În noile episoade ale poveștii despre arte marțiale, Sunny (Wu) trăiește izolat de lume și are grijă singur de băiatul lui, Henry. Dar când cel mic se îmbolnăvește în mod misterios, Sunny trebuie să plece – alături de Bajie (Nick Frost) – înapoi în Badlands.

  • sezonul 3 din Into the Badlands începe pe AMC în noaptea de 22 spre 23 aprilie, de la ora 05:00;
  • câte un nou episod va fi difuzat apoi joia, de la 22:45;
  • noul sezon are 16 episoade.

Un comentariu la „3 seriale noi debutează la AMC”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *