Finalul lunii martie aduce 4 seriale noi la HBO

seriale-noi-hbo

Patru seriale noi vor putea fi văzute începând cu acest final de martie la HBO și pe HBO GO. Trust/Încredere și Barry sunt două seriale complet noi, în vreme Silicon Valley revine cu cel de-al cincilea sezon, iar Billions/Miliarde ajunge la cel de-al treilea sezon.

Trust/Încredere

Trust/Încredere, creat și scris de Simon Beaufroy și regizat de Danny Boyle, spune povestea lui John Paul Getty al III-lea, moștenitor al averii lui Getty. Acțiunea are loc în 1973 când tânărul Getty este răpit la Roma de către mafie, care cere o răscumpărare de milioane de dolari.

Serialul va fi difuzat la HBO din 30 martie, în fiecare vineri, de la ora 21:00.

Primul episod poate fi urmărit aici.

Barry

Barry, producție originală HBO, este o comedie neagră, în care un asasin plătit deprimat are o revelație în carieră – descoperă fascinanta lume a teatrului din Los Angeles – dar de o viață în afara legii nu poți scăpa prea ușor.

Primul episod poate fi urmărit aici.

Silicon Valley – sezonul 5

Silicon Valley, comedia creată de Mike Judge și Alec Berg, se întoarce, iar băieții de la Pied Piper ies din haosul sezonului trecut mai aproape de faimă și de avere decât au fost vreodată. Dar mai mulți bani atrag de la sine mai multe probleme.

Primul episod din sezonul 5 poate fi urmărit aici.

Billions/Miliarde – sezonul 3

https://youtu.be/7dKownfx75E

Billions / Miliarde este o dramă complexă despre politica puterii în lumea financiară din New York. Genialul manager de fonduri speculative Bobby „Axe” Axelrod și nemilosul procuror Chuck Rhoades joacă un joc periculos ce nu poate avea decât un singur câștigător.

Serialul este disponibil aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *