6 filme de văzut în IMAX și 4DX în această vară

filme-imax-4dx

Dacă dorești o experiență un pic mai diferită la cinema în această vară, ai la dispoziție sălile IMAX din Bucureşti şi Timişoara și cele 4DX din Bucureşti, Cluj-Napoca, Brăila, Timişoara şi Constanţa.

Iată ce filme rulează aici în lunile iulie și august.

Animaţii pentru întreaga familie

Hotel Transylvania 3: Summer Vacation 58%

în format 4DX dublat

Dracula se îndrăgosteşte de Ericka, căpitanul navei de croazieră pe care se afla cu familia, aflând în cele din urmă că aceasta este descendenta unui duşman mai vechi.

Incredibles 2 100%

în format IMAX şi 4DX

Familia favorită de Incredibili se întoarce, de data aceasta cu Helen în centrul atenţiei în încercările ei de a salva lumea, lăsându-l pe Bob acasă pentru a se ocupa de cei mici şi de treburile casnice.

Filme mult-aşteptate cu personaje celebre

The Equalizer 2 50%

în format IMAX

Denzel Washington se întoarce în rolul lui Robert McCall, justițiarul care a renunțat la viața lui liniștită pentru a-i pedepsi pe răfăcători, de data aceasta pentru a-și răzbuna, conform metodelor caracteristice, o veche prietenă care a fost ucisă.

Mission: Impossible – Fallout 95%

în format IMAX şi 4DX

Tom Cruise se aventurează într-o nouă cursă contra cronometru plină de momente intense. Alături de el îi mai vedem pe Angela Bassett, Vanessa Kirby, Henry Cavill, Alec Baldwin, Rebecca Ferguson sau Ving Rhames.

Filme de acţiune pentru iubitorii de adrenalină

Skyscraper 57%

în format 4DX

Dwayne Johnson, în rolul unui fost veteran de război, trebuie să îşi salveze familia dintr-un incendiu catastrofal care îi este înscenat şi să-i găsească pe cei care îl voiau mort.

The Meg 25%

în format IMAX

Jason Statham se află faţă în faţă cu cel mai mare rechin care a existat vreodată în adâncurile neexplorate din Groapa Marianelor după ce un submarin la bordul căruia se afla şi fosta lui soţie ajunge pe fundul oceanului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *