7+1 motive pentru a merge la cinema

cinema city campanie vara

Pentru al șaselea an la rând, Cinema City lansează campania de vară în care orice bilet cumpărat la film este câștigător, fiind pregătite, astfel, peste 1.2 milioane de premii, în toate cele 23 de săli din întreaga țară.

Dar la ce filme poți merge? Ei bine, iată șapte recomandări.

Ghostbusters / Vânătorii de fantome 61%

Cei mai amuzanţi actori, printre care Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones şi Chris Hemsworth, se reunesc pentru a lupta împotriva fantomelor care au invadat Manhattan-ul.

Mike and Dave Need Wedding Dates / Partenere pentru Mike şi Dave 32%

Fraţii petrecăreţi Mike şi Dave se văd nevoiţi să îşi găsească două partenere perfecte pentru nunta surorii lor din Hawaii, însă dau peste două fete mai sălbatice decât ei doi la un loc.

Bad Moms / Mame bune şi nebune 68%

Mila Kunis, Kristen Bell şi Annie Mumolo sunt trei mame suprasolicitate și subapreciate care se hotărăsc să renunţe la prejudecăţi, în favoarea distracţiei.

The Secret Life of Pets / Singuri acasă 60%

Max, animalul de companie perfect, duce o viață idilică până când stăpânii aduc acasă un alt câine, iar viaţa lui Max este întoarsă cu susul în jos.

Sausage Party / Petrecerea cârnaţilor 92%

Primul film de animaţie pentru adulţi ne arată ce li se întâmplă produselor alimentare după ce părăsesc rafturile magazinelor.

War Dogs / War Dogs: tipii cu arme 53%

Doi prieteni din Miami descoperă o idee de afacere profitabilă şi ajung să liciteze pentru contracte cu armata americană, iar lucrurile scapă de sub control când cei doi încep să facă afaceri cu armata din Afganistan.

Nine Lives / Nouă vieți 6%

Un om de afaceri de succes se trezeşte prins în corpul pisicii cumpărate cadou pentru aniversarea fiicei sale. Descoperă cum se va transforma afaceristul fără sentimente.

Așadar, pe lângă cele șapte motive cinematografice de mai sus, mai există un motiv pentru a face o vizită la cinema luna aceasta: la Cinema City, în luna august, orice bilet vine însoțit de un premiu instant. Premiile constau în bilete gratuite, meniuri şi băuturi răcoritoare, dulciuri şi multe altele. În plus, toţi participanţii se pot înscrie şi la tragerea la sorţi pentru marile premii ale verii: o maşină Toyota Aygo, o excursie în Dubai sau unul din cele 23 de vouchere Christian Tour în valoare de 500 de euro. Mai multe detalii pe CinemaCity.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *