A doua jumătate a sezonului 4 din Fear the Walking Dead revine pe 13 august

fear-the-walking-dead-sezon-4

Serialul Fear the Walking Dead va reveni cu cea de-a doua jumătate a sezonului 4 (8 episoade) luni, 13 august, de la ora 04:00 (ora României). Acesta va fi difuzat în reluare în aceeași zi, de la ora 22:00.

Prima jumătate a sezonului 4 a început cu un personaj aflat în fața unui foc de tabără și s-a terminat cu 9 astfel de figuri. Personaje care și-au început călătoria singure au ajuns să cunoască alte persoane în mod neașteptat, într-una dintre ultimele situații în care se așteptau să fie împreună: apocalipsa morților-vii.

În a doua parte a seriei, vor explora ce au devenit acum – pe cont propriu și împreună – și vor decide cum procedează în continuare. Se vor confrunta cu adversari noi: oameni, zombi și natura însăși. Călătoria lor va fi una plină de pericole, dragoste, suferință, pierdere și, în cele din urmă, speranță.

Fear the Walking Dead este serialul dramatic numărul 3 de pe posturile de cablu americane, în rândul adulților de 18 – 49 de ani și de 25 – 54 de ani, conform rating-urilor Nielsen live+3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *