Ada Condeescu, Bogdan Dumitrache și Bogdan Mustață, în Juriul KINOdiseea 2018

kinodiseea-2018

Cea de-a 10-a ediție a Festivalului Internațional de Film pentru publicul tânăr KINOdiseea are loc zilele acestea la București, în perioada 8-13 noiembrie. Iar Competiția internațională de lungmetraj de anul acesta va fi jurizată de actorii Ada Condeescu și Bogdan Dumitrache și de regizorul Bogdan Mustață.

Juriul Competiției de Scurtmetraj va fi compus anul acesta din actrița Laura Marin, criticul de film Georgiana Mușat și regizoarea Andreea Lăcătuș.

Spot video KINOdiseea 2018

9 filme pentru copii vor putea fi urmărite în premieră națională în competiția internațională a festivalului, împreună cu 5 calupuri de scurtmetraje pentru diferite categorii de vârstă și singurul film românesc pentru copii realizat în ultimii ani.

Filmele din festival vor rula la Cinema Eforie, Cinema Gloria, Cinema Pro și la Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa.

Gala de Premiere a festivalului va avea loc pe 13 noiembrie, de la ora 19.00, la Cinema Eforie. Mai multe detalii despre programul festivalului și filme, pe kinodiseea.ro.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *