Știri
 

Adrift (2018)

Supravieţuind pe mare

 
adrift-poster
adrift-poster
adrift-poster

Adrift (2018) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
27.07.2018
Durata:
96 minute
Rating:
AP-12 Acordul Părinților pentru copii sub 12 ani
Site oficial:
Adrift (2018)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 9 critici/bloggeri de mai jos.
57%
57


Parerea ta
17 voturi

 
Actori

Sinopsis Adrift (2018)

Adrift (2018) se bazează pe adevărata poveste a doi marinari pasionați care au pornit într-o călătorie peste ocean în 1983. Tami Oldham și Richard Sharp nu au anticipat că vor naviga direct către unul dintre cele mai catastrofale uragane din istoria înregistrată. În urma furtunii, Tami se trezește din starea de inconștiență găsindu-l pe Richard grav rănit și barca lor în ruine, fără mijloace de comunicare. În lipsa oricărei speranțe de salvare din exterior, Tami trebuie să găsească forța și hotărârea de a se salva pe ea însăși și pe singurul bărbat pe care l-a iubit vreodată. În acest sens, pornește într-o cursă contra cronometru, călătorind 1.500 de mile înapoi în Hawaii, în timp ce se confruntă cu dificultăți importante. „Adrift” este o poveste de neuitat despre reziliența spiritului uman și puterea transcendentă a iubirii.0

 
Recenzii Adrift (2018)
 
 
Andra Avram – Filme-carti
„Supravieţuind pe mare” ne poate duce cu gândul la „Viaţa lui Pi”. Însă ne dăm seama că apusurile-rodie și un scenariu surprinzător nu sunt de ajuns pentru un film bun. Iar Baltasar Kormákur nu are rafinamentul lui Ang Lee.
Ștefan Apostol – MovieNews
Shailene Woodley duce greul acestui film, având chiar și un regim alimentar draconic pentru a putea slăbi, iar scenele dramatice, de după furtună, ne scot la iveală veleități actoricești remarcabile din partea tinerei protagoniste.
Toby Woollaston – New Zealand Herald
Deși a ratat unele oportunități, rămâne o poveste captivantă și memorabilă.
Jonathan Pile – Empire
Problema o reprezintă scenariul, care nu reușește să te implice în relația lor înfloritoare și, astfel, micșorează impactul asupra efortului lor ulterior.
Jordan Hoffman – The Guardian
Shailene Woodley oferă cea mai bună interpretare a sa, în vreme ce regizorul Baltasar Kormákur menține nivelul de interes foarte ridicat.
David Fear – Rolling Stone
Shailene Woodley adaugă umanitate unei povești despre naufragiul de o lună în Pacific.
Sheila O’Malley – RogerEbert.Com
Nu este doar o poveste despre o remarcabilă luptă pentru supraviețuire. Este și o poveste de dragoste, prezentată cu subtilitatea unui baros.
A.O. Scott – New York Times
Filmul este cu puțin sub medie.
John DeFore – Hollywood Reporter
Dacă partea filmului despre rezistență nu este la fel de înfiorătoare precum, să zicem, All Is Lost, din 2013, îi oferă, totuși, lui Woodley oportunitatea de a se dedica unui rol cu adevărat dramatic, cu multă convingere.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)