adrift-poster

Adrift (2018)

Supravieţuind pe mare

AP-12 Acordul Părinților pentru copii sub 12 ani
57%
Premieră:
27-07-2018
Durată:
96 minute
Site oficial:
Adrift (2018)
Andra Avram – Filme-carti
„Supravieţuind pe mare” ne poate duce cu gândul la „Viaţa lui Pi”. Însă ne dăm seama că apusurile-rodie și un scenariu surprinzător nu sunt de ajuns pentru un film bun. Iar Baltasar Kormákur nu are rafinamentul lui Ang Lee.
Ștefan Apostol – MovieNews
Shailene Woodley duce greul acestui film, având chiar și un regim alimentar draconic pentru a putea slăbi, iar scenele dramatice, de după furtună, ne scot la iveală veleități actoricești remarcabile din partea tinerei protagoniste.
Toby Woollaston – New Zealand Herald
Deși a ratat unele oportunități, rămâne o poveste captivantă și memorabilă.
Jonathan Pile – Empire
Problema o reprezintă scenariul, care nu reușește să te implice în relația lor înfloritoare și, astfel, micșorează impactul asupra efortului lor ulterior.
Jordan Hoffman – The Guardian
Shailene Woodley oferă cea mai bună interpretare a sa, în vreme ce regizorul Baltasar Kormákur menține nivelul de interes foarte ridicat.
David Fear – Rolling Stone
Shailene Woodley adaugă umanitate unei povești despre naufragiul de o lună în Pacific.
Sheila O’Malley – RogerEbert.Com
Nu este doar o poveste despre o remarcabilă luptă pentru supraviețuire. Este și o poveste de dragoste, prezentată cu subtilitatea unui baros.
A.O. Scott – New York Times
Filmul este cu puțin sub medie.
John DeFore – Hollywood Reporter
Dacă partea filmului despre rezistență nu este la fel de înfiorătoare precum, să zicem, All Is Lost, din 2013, îi oferă, totuși, lui Woodley oportunitatea de a se dedica unui rol cu adevărat dramatic, cu multă convingere.