Al doilea red band trailer pentru The Man with the Iron Fists

La finalul săptămânii trecute, Universal a decis să lanseze un al doilea red band trailer pentru The Man with the Iron Fists, filmul care reprezintă debutul în regie al celui care și-a luat titulatura de RZA.

RZA – Robert Fitzgerald Diggs, pe numele său complet – a jucat în Coffee and Cigarettes, regizat de Jim Jarmusch, a mai apărut în American Gangster, al lui Ridley Scott, sau în Funny People, de Judd Apatow, iar anul viitor îl vom vedea și în G.I. Joe: Retaliation (Jon M. Chu). De asemenea, cântecele sale au apărut pe coloana sonoră a 36 de filme. Și iată că anul acesta debutează și în calitate de regizor și scenarist, cu The Man with the Iron Fists.

Prezentat de însuși Quentin Tarantino, filmul spune povestea unor luptători, asasini și a unui erou singuratic, care trebuie să se alieze pentru a lupta împreună împotriva unui trădător, care, altfel, i-ar distruge pe toți.

Din distribuție fac parte Russell Crowe, Lucy Liu, Rick Yune, Jamie Chung, Cung Le, Dave Bautista, Byron Mann, Daniel Wu, Pam Grier și, evident, RZA.

The Man with the Iron Fists se va lansa în SUA pe 2 noiembrie, în vreme ce în România nu are încă stabilită o dată de lansare și nici un distribuitor.

Al doilea red band trailer lansat via Yahoo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *