Știri
 

Alita: Battle Angel (2019)

Alita: Îngerul războinic

 
alita-poster
alita-poster
alita-poster

Alita: Battle Angel (2019) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
15.02.2019
Durata:
122 minute
Rating:
AP-12 Acordul Părinților pentru copii sub 12 ani
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 19 critici/bloggeri de mai jos.
55%
55


Parerea ta
5 voturi

 
Actori

Sinopsis Alita: Battle Angel (2019)

Când Alita (Rosa Salazar) se trezește fără să-și amintească cine este, într-o lume din viitor pe care nu o recunoaște, ea este luată de Ido (Christoph Waltz), un medic binevoitor care își dă seama că undeva în acest corp de cyborg abandonat se află inima și sufletul unei tinere cu un trecut extraordinar. În timp ce Alita învață să-și trăiască noua viață pe străzile rău famate ale orașului Iron, Ido încearcă să o protejeze de trecutul ei misterios, în timp ce noul ei prieten Hugo (Keean Johnson) o ajută să-și recapete memoria. Dar atunci când forțele mortale și corupte care conduc orașul vin după Alita, ea descoperă un indiciu din trecutul ei – că are abilități unice de luptă încât nimic nu o va putea opri. Dacă ar putea stăpâni aceste abilități, ar putea fi salvarea prietenilor, a familiei și lumii în care a crescut.0

 
Recenzii Alita: Battle Angel (2019)
 
 
Marin Apostol – Părerea Blog de Cinema
Filmul rezultat nu este deloc rău, are câteva scene de acțiune captivante, are niște efecte vizuale uimitoare, dar n-are absolut nimic care să-l scoată în evidență din multitudinea de filme de acțiune de genul acesta care se lansează cel puțin lunar.
Teodor Moroșanu – Cinefilia
Fanii vechi, care urmăresc de multă vreme franciza, trebuie să ştie că pelicula transmite foarte bine esenţa creaţiei originale. […] Pentru cei care iau contact pentru prima dată cu această lume, eu sunt ferm convins că filmul a ieşit extraordinar şi că vă va face să vă îndrăgostiţi de această lume.
Gloria Sauciuc – Cinemagia
O lume a viitorului cu adevărat completă şi coerentă, plus o eroină atașantă.
Emil Călinescu – CinEmil
Alita: Ingerul Razboinic este, oricum l-am privi, un film decent, bun, dar care nu revolutioneaza in niciun fel.
Radu Bordei – IGN
Alita: Battle Angel este o aventură excelentă și chiar dacă povestea nu este cea mai spectaculoasă, spectacolul vizual și acțiunea intensă te vor ține țintuit pe scaun până la final.
Silviu Tănase – MovieNews
Actori, regie, efecte speciale şi o poveste care te prinde din primele minute sunt ingredientele cu care filmul garantează o porţie bună de acţiune.
Monica Castillo – RogerEbert.com
Bonanza vizuală creată de Rodriguez, directorul de imagine Bill Pope și editorii Stephen E. Rivkin și Ian Silverstein e suficientă pentru a trece peste orice dificultăți narative cu o acțiune bine dozată și o imagine întunecată și totuși colorată.
Peter Travers – Rolling Stone
Adaptarea scenaristului James Cameron și a regizorului Robert Rodriguez aflată de mult timp în lucru, după o manga populară, pare nesigură, obosită și mult după data la care ar fi trebuit lansată.
Cory Woodroof – The Playlist
Un spectacol care te lasă cu gura căscată.
Manohla Dargis – New York Times
O mulțime de clișee în serviciul minunățiilor tehnologice
Anthony O’Connor – FilmInk
distractiv de la început până la final
Kenneth Turan – Los Angeles Times
Alita: Battle Angel e un surpinzător amestec de film de serie B, SF și o poveste de dragoste.
Neil Soans – Times of India
Alita: Battle Angel e o altă dovadă a puterii ecranului IMAX 3D, chiar dacă nu există nimic surprinzător în povestea sa.
Stephen Dalton – Hollywood Reporter
Îndrăzneala lor (Rodriguez și Cameron, BdC) e admirabilă, dar, probabil, de data asta, un pic nelalocul ei.
Darren Franich – Entertainment Weekly
O versiune mai bună a acestui film ar fi vizat doar jocul. Un titlu mai bun: Rollerblade Runner.
Michael Nordine – Indiewire
Un SF care realizează ceva rar în această epocă a adaptărilor neșfârșite și a reboot-urilor: oferă ceea ce promite în vreme ce te face să-ți dorești mai mult.
Dan Jolin – Empire
Cel mai bine funcționează prin acțiunea sa captivantă și prin realizarea uimitoare și super-expresivă a Alitei, pentru că altfel este doar o poveste cyberpunk trasă în jos de o narațiune stângace.
Geoffrey Macnab – The Independent
E o realizare curioas de contradictorie: un film SF distopic bazat pe o serie manga japoneză care este brutal de multe ori, iar în momentul imediat următor pare scos din Pinocchio-ul lui Disney.
Peter Bradshaw – The Guardian
O melodramă despre o poveste de dragoste într-un viitor post-apocaliptic


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)