Știri
 

Allied (2016)

Aliatul

 

Allied (2016) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
02.12.2016
Durata:
124 minute
Rating:
N15 - Nerecomandat minorilor sub 15 ani
Site oficial:
Allied (2016)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 14 critici/bloggeri de mai jos.
35%
35


Parerea ta
8 voturi

 
Actori

Sinopsis Allied (2016)

Povestea unui ofițer de informații, Max Vatan (Brad Pitt), care, în Africa anului 1942, o cunoaște Marianne Beausejour (Marion Cotillard), luptătoare în Rezistență, cei doi fiind implicați într-o misiune extrem de periculoasă dincolo de liniile inamice. Cei doi se reîntâlnesc la Londra, unde relația lor este pusă la grea încercare de presiunile extreme ale războiului.0

 
Recenzii Allied (2016)
 
 
Gloria Sauciuc – Cinemagia
Dacă s-ar fi limitat la prima jumătate, Aliatul ar fi rămas un film de spionaj. Din fericire, regizorul Robert Zemeckis a dezvoltat mai mult decât această temă și evită riscurile unui final tipic de Hollywood.
Alex Welch – IGN
Datorită celor din spatele camerei și interpretării lui Marion Cotillard, va părea că nu ți-ai pierdut timpul la cinema.
Peter Travers – Rolling Stone
Povestea de modă veche a lui Robert Zemeckis despre spioni și sex încearcă să fie Casablanca generației actuale – și eșuează cu mult.
Jacob Oller – Paste Magazine
Practic, Zemeckis cere multă atenție de la spectatori, să caute până la limitele ecranului după indicii, să vâneze ”găuri” în intrigă și contradicții.
A.O. Scott – New York Times
[ultimele minute] sunt dulcegării sentimentale, echivalentul cinematografic al unui desert nereușit după o mâncare bine-preparată.
Justin Chang – Los Angeles Times
Chiar și atunci când Allied se pierde în detalii, există ceva plăcut în dedicarea lui Zemeckis pentru evocarea unei lumi atât de linișită și de demult trecută.
Chris Nashawaty – Entertainment Weekly
Este tipul de film înșelător, romantic, deștept-dar-nu-foarte-deștept, la care Hollywood-ul a renunțat în ultimii ani
Peter Sobczynski – RogerEbert.com
O poveste de modă-veche foarte entertaining, cu un stil de filmare inteligent și rafinat, cu o interpretare bună din partea lui Brad Pitt și cu o interpretare chiar mai bună din partea lui Marion Cotillard.
Clarisse Loughrey – The Independent
[…] își face actorii principali să pară ca niște marionete teleportate în mijlocul unei acțiuni romantice în timp de război.
Oliver Lyttelton – The Playlist
Un film cu buget mare care se bazează doar pe puterea emoțională a poveștii, și nu este ajutat nici de actori.
Kate Erbland – Indiewire
Războiul este un iad, dar Allied nu este nici el prea departe, dacă ne gândim cum irosește o idee bună și niște actori chiar mai buni.
Philip De Semlyen – Empire
Îi lipsește energia și conexiunea emoțională dintre actorii principali pentru a străluci.
David Rooney – Hollywood Reporter
acesta este un exemplu de regizor aflat în afară zonei sale de confort, cu un scenariu care nu declanșează prea multă energie.
Peter Bradshaw – The Guardian
Nu există nicio chimie, nicio conexiune romantică, niciun Badion, nicio Mariobrad.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)