Amazon Prime Video disponibil și în România

amazon-prime-video-romania

Săptămâna aceasta, Amazon Prime Video a început să fie disponibil și în România. Amazon și-a extins rețeaua Prime Video în peste 200 de teritorii, printre care și țara noastră.

Abonarea se poate face accesând site-ul PrimeVideo.com.
Atenție! Serviciul Prime Video este diferit de Amazon Prime oferit prin intermediul site-urilor Amazon.com sau Amazon.co.uk.

La înregistrarea contului vi se va cere să introduceți detaliile unui card valid. Primele 7 zile sunt gratuite, urmând ca ulterior prețul abonamentului să fie de 2.99 euro / lună în primele 6 luni. După această perioadă promoțională, se va aplica tariful standard de 5.99 euro / lună.

Ca și la Netflix, și la Amazon Prime Video poți dezactiva abonamentul oricând dorești.

Vizionarea conținutului video se poate face direct din browser, prin aplicațiile dedicate pentru Android și iOS, pe tabletele Fire, precum și pe câteva modele de televizoare LG și Samsung.

Utilizatorii pot descărca conținutul pentru vizionarea offline, dar încă nu există subtitrări în română.

Poate cel mai atractiv program în prezent disponibil exclusiv pe Amazon Prime Video este noua serie auto The Grand Tour, realizată de Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May, cei care se ocupau și de celebra emisiune Top Gear.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *