Animații horror și neconvenționale, la Anim’est 2016

creepy-animation-animest

Festivalul Anim’est revine în această toamnă cu noi animații. Și așa cum ne-a obișnuit, nu vor lipsi din program nici animațiile horror și cele neconvenționale.

Creepy Animation Night

Programul Creepy Animation Night va avea loc sâmbătă, 8 octombrie, chiar în primul weekend al festivalului, de la ora 23:00, la Cinema Patria.

Pentru a opta oară în istoria Anim’est-ului, publicul amator de senzații tari va avea parte de trei calupuri de scurtmetraje de animație horror / dark / gore, presărate, de data aceasta, cu o doză inedită de creepy erotic, și întrerupte de două musical-act-uri.
Vor fi 25 de scurtmetraje atent selecționate din toate colțurile lumii, o porție de entertainment pe gustul celor mai împătimiți amatori de povești malefice și ciudate.

Trippy Animation Night

Pentru publicul care dorește mai mult decât o singură seară de animații neconvenționale organizatorii au pregătit vineri, 14 octombrie, în cel de-al doilea weekend al festivalului, a cincea ediție a programului Trippy Animation Night.

Începând cu ora 22:00, la DESCHIS Gastrobar, vor fi mai bine de două ore de kitsch, experimente artistice și psihedelice, personaje stranii și nelipsitele pisicuțe ”tripate” – în ton cu tematica ediției de anul acesta – dedicate felinelor care au cucerit marile ecrane. Filmele din această secțiunea sunt alese, în mod tradițional, de curatorul olandez Michael Helmerhorst.

După proiecție, noaptea va continua cu ARME, un proiect de live house / garage compus din Arapaima & Empt, două nume cunoscute pe scena muzicii electronice românești, ce promit un DJ-set plin de armonii optimiste și percuții molipsitoare.

creepy-animation-night

Biletele la Creepy Animation Night şi la Trippy Animation Night vor putea fi achiziţonate online, pe www.eventbook.ro. Biletele la Creepy Animation, în valoare de 30 de lei, vor putea fi achiziționate și din cinema, în seara evenimentului. Biletele la Trippy Animation Night vor putea fi achiziționate și la intrare, în seara evenimentului, și vor costa 20 de lei.
Accesul minorilor este interzis la ambele proiecții.

Cea de-a unsprezecea ediţie a Festivalului Internaţional de Film de Animaţie Anim’est va avea loc în perioada 7-16 octombrie 2016 la Cinema Pro, Cinema Elvire Popesco, Cinemateca Eforie, Institutul Cervantes, Centrul CINETic, DESCHIS Gastrobar, Club Fabrica și Club Control.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *