Antenna Group achiziționează 22 de canale TV și 2 servicii OTT din portofoliul Sony Pictures Television

ANTENNA-Group

Grupul internațional de media Antenna, cu investiții și operațiuni în America de Nord, Europa și Australia, a ajuns la o înțelegere cu Sony Pictures Television, privind achiziția canalelor de televiziune AXN, Sony și Viasat din Europa Centrală și de Est și a serviciilor On Demand, ca parte a unei investiții semnificative în regiune.

Acordul multi-teritoriu și multi-canal permite companiei Antenna Group să își consolideze poziția ca lider de piață în regiune, cu oportunitatea de a-și extinde în continuare acoperirea în peisajul media din Europa Centrală și de Est, vizând o audiență de peste 100 de milioane de oameni. Noile canale de divertisment achiziționate și serviciile On Demand ating o rată de penetrare de 90% a pieței de televiziune, cu peste 24 de milioane de abonați în 12 teritorii: Polonia, Ungaria, Cehia, România, Bulgaria, Slovacia, Croația, Serbia, Slovenia, Bosnia și Herțegovina, Macedonia de Nord și Muntenegru.

Pe măsură ce Antenna Group continuă să investească în oportunități media la nivel global, regiunea Europei Centrale și de Est rămâne un focus pentru noi. Am investit în această regiune de peste 20 de ani, cu scopul de a oferi cel mai bun conținut de divertisment și știri la nivel local. Această achiziție este încă un pas în această direcție, oferind, în același timp noi, posibilități de creștere pe aceste piețe”,
– a declarat Theodore Kyriakou, președintele Antenna Group.

Cele 22 de canale, care includ brandurile consacrate AXN și Viasat, oferă o combinație generoasă de producții originale și programe internaționale de la studiouri importante, incluzând Sony Pictures Entertainment, CBS, Warner Bros, NBC Universal, Disney și eOne.


Antenna Group este o organizație internațională de media, conținut și divertisment, care deține și operează un portofoliu diversificat de active media globale pe mai multe platforme: televiziune, OTT, radio, digital, muzică, publishing și educație în Europa, America de Nord și Australia. Antenna a fost unul dintre primii investitori în Facebook, Twitter și Spotify. Antenna Group are un portofoliu impresionant de investiții media, care include printre altele The Raine Group, VICE Media și compania iconică de producție de film și televiziune, Imagine Entertainment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *