Aplicația Focus Sat se poate testa gratuit, timp de 7 zile

aplicatia-focus-sat

Aplicația Focus Sat oferă acces la peste 100 de canale TV online și o amplă bibliotecă video on-demand, de pe orice dispozitiv smart, oricând și de oriunde în Uniunea Europeană. Aceasta poate fi testată gratuit, timp de 7 zile.

Accesul la conținut TV se face prin intermediul pachetelor TV Online Play TV și Play TV Extra cu peste 100 de canale TV live de știri, filme, seriale, sport, documentare, muzică, desene animate, reality show-uri și la care se adaugă platformele premium de conținut video: HBO Max, AntenaPLAY, FilmBox+ și National Geographic.

În bibliotecă VOD sunt disponibile sezoane complete ale unor seriale europene multi-premiate producție Canal+ Original, precum „Planeta celor singuri”, „Pro și contra”, „Paris Police 1900”, „Baron Noir”, „Pedagogul”, „ZeroZeroZero”, „Moscow Noir”, „Nox”, „Secretul celor cinci”, „Ai încredere în mine”, „Ostatici în subteran” precum și numeroase filme, documentare și programe pentru copii.

Aplicația Focus Sat este compatibilă cu o varietate mare de sisteme de operare pentru dispozitive mobile sau TV Smart, iar prin intermediul ei utilizatorul se bucură de o televiziune interactivă și poate urmări programele difuzate cu până la 7 zile în urmă, 40 de canale tv având funcția de Restart și Replay pentru conținut TV live.

Accesul la conținut vine cu flexibilitate financiară, astfel încât orice client poate opta pentru abonament doar pentru o lună și poate să reîncarce oricând dorește.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *