0
17 decembrie 2018
 
 

În Ajun de Crăciun, plătești intrarea la Aquaman cu o jucărie

aquaman-acces-gratuit
aquaman-acces-gratuit

Luni, 24 decembrie, de la ora 16:00, au loc două proiecții pentru Aquaman, fără tarif de acces, la Happy Cinema București (Liberty Center) și Happy Cinema Alexandria (Winmarkt Alexandria).
Accesul la film se va face prin donarea unei jucării sau a unei cărți cu temă acvatică sau legată de lumea zeilor. Donațiile vor fi folosite în scop caritabil.

Accesul la proiecțiile de luni, 24 decembrie, ora 16:00, se va face în limita locurilor disponibile în săli. Pentru aceste proiecții nu se fac rezervări, nu se achiziționează bilete, locurile fiind alocate aleatoriu direct la casa de bilete, în baza donațiilor, înainte de film.
Obiectele donate trebuie să fie în stare bună (nu se acceptă obiecte deteriorate).
Ochelarii 3D se achiziționează separat de la casa de bilete și costă 4 lei.

Trailer Aquaman

Aquaman apare în cinematografe vineri, 21 decembrie, și îi are în rolurile principale pe Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe, Nicole Kidman și Dolph Lundgren.


Lanțul de cinematografe HAPPYCINEMA® este deja prezent în patru orașe din România: București (Liberty Center, Șos. Progresului 151 – 171), Focșani (Focșani Mall, Calea Moldovei 32), Buzău (Galleria Mall Buzău, Bulevardul Unirii 301A) și Alexandria (Winmarkt Alexandria, Str. Libertății 242).


Articol scris de