Astra Film Festival 2011 începe azi

Începând de astăzi, 25 octombrie, Sibiul va găzdui cea de-a 11-a ediție a Astra Film Festival. Astfel, până pe 30 octombrie, vor putea fi vizionate 100 de filme documentare din 30 de țări. Toate fiind grupate în cele patru secțiuni competiționale – Internațional, Europa, România și Student Docs, dar și în celelalte patru secțiuni speciale – Astra Film Junior, Eco-Doc, Made in Romania, Panel Doc-Investigaţional şi Panorama.

Deschiderea oficială a festivalului va avea loc în această seară, la orele 19.00, în sala John Marshall a Casei de Cultură a Sindicatelor din Sibiu. După care este programat filmul După revoluție, regizat de Laurențiu Calciu.

În zilele următoare, vor mai putea fi văzute filme precum Autobiografia lui Nicolae Ceaușescu, de Andrei Ujică, filmul lui Claudiu Mitcu – Noi doi, Kapitalism – rețeta noastră secretă, al lui Alexandru Solomon, Metrobranding – o poveste de dragoste între oameni și obiecte, de Adi Voicu și Ana Vlad, Școala noastră, un documentar semnat Mona Nicoară și Miruna Coca-Cozma, sau chiar animația Ancăi Damian, recent lansată în cinematografe – Crulic, drumul spre dincolo.

Programul complet la festivalului este disponibil pe site-ul evenimentului, iar pentru alte informații puteți vizita și pagina de Facebook a Astra Film Festival.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *