Știri
 

Au revoir là-haut (2017)

La revedere acolo sus

 
la-revedere-acolo-sus-poster
la-revedere-acolo-sus-poster
la-revedere-acolo-sus-poster

Au revoir là-haut (2017) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
29.06.2018
Gen:
Durata:
117 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 4 critici/bloggeri de mai jos.
70%
70


Parerea ta
1 vot

 
Actori

Sinopsis Au revoir là-haut (2017)

Noiembrie 1918. Cu câteva zile înainte de semnarea Armistițiului, Edouard Péricourt îl salvează pe Albert Maillard de la moarte sigură. Aceștia nu au nimic în comun, cu excepția războiului și a locotenentului Pradelle, care, dând ordinul unui atac absurd, le distruge viețile și le unește destinele în același timp. Toată lumea încearcă să supraviețuiască masacrului Primului Război Mondial. Fiecare cum poate. Pradelle se pregătește să facă o avere pe spatele morților, în timp ce Albert și Edouard, condamnați să trăiască, pun la cale o escrocherie monumentală.0

 
Recenzii Au revoir là-haut (2017)
 
 
Emil Călinescu – CinEmil
Surprinzator insa nu socant, amuzant fara sa fie de prost gust, actiunea se desfasoara dupa Primul Razboi Mondial, insa nu este deloc un film de epoca unde principalul punct de atractie il reprezinta rochiile si atmosfera acelor vremuri, inteligent, deloc lungit aiurea.
Delia Marc – Filme-carti
Un film remarcabil.
Ionuţ Mareş – Ziarul Metropolis
Pe un ton când satiric, când de farsă, însă fără nimic incisiv sau răscolitor, Dupontel își ține filmul mai curând într-o zonă lejeră, de burlesc adresat unui public cât mai larg.
Jordan Mintzer – Hollywood Reporter
Un film despre haosul de după război, construit artistic, dar puţin dezordonat.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)