Averea ascunsă a lui Escobar, în fiecare duminică, pe Discovery Channel

Averea-ascunsa-a-lui-Escobar

Averea ascunsă a lui Escobar / Finding Escobar’s Millions va avea premiera duminică, 26 noiembrie, de la ora 21.00, pe Discovery Channel.

Se pare că Pablo Escobar — care la un moment dat a fost cel mai căutat om de pe planetă — a îngropat sume masive din averea lui, estimată la mai multe miliarde de dolari, prin toată Columbia. Legendele spun că foarte multe dintre aceste bogăţii nu au mai fost găsite niciodată.

Doug Laux şi Ben Smith, foşti ofiţeri CIA care au luat parte la mai multe misiuni în Orientul Mijlociu, colaborează cu agenţii de la Departamentul de Combatere a Drogurilor din SUA care s-au ocupat iniţial de acest caz şi s-au infiltrat în cercul de apropiaţi ai lui Escobar, pentru a căuta banii. Având acces în premieră absolută la anumite tehnologii şi informaţii ale CIA, plus numeroase surse “de culise”, această echipă este gata să caute banii lui Escobar prin toată Columbia.

Teaser Averea ascunsă a lui Escobar

Descrierea episoadelor

Episodul 1
Doi foşti ageţi CIA, Doug Laux şi Ben Smith, încep să caute milioanele ascunse ale lui Pablo Escobar. Primele lor “săpături” îi aduc într-un cartier periculos, construit chiar de lordul drogurilor. Dar nimic nu i-ar fi putut pregăti pe cei doi pentru o întâlnire cu “Popeye” – cel mai periculos asasin din slujba lui Escobar.

Episodul 2
Doug se întâlneşte într-un cimitir cu cel mai cunoscut asasin plătit de Escobar — “Popeye”. Doi specialişti în tehnologie, Paul şi Colin, percheziţionează reşedinţa soţiei lui Pablo, Tata. Căutările nocturne din La Catedral se transformă într-o confruntare extrem de periculoasă.

Episodul 3
Ben şi Doug se întâlnesc cu unul dintre asasinii plătiţi ai lui Escobar — “Popeye” — care îi trimite la o ascunzătoare a acestuia, lângă un râu din junglă, unde încă acţionează trupele paramilitare. Cei doi fac şi un zbor de recunoaştere cu Mickey Munday, unul dintre cei mai activi contrabandişti ai lui Escobar.

Episodul 4
Doug şi Ben primesc un telefon de la Luz Maria Escobar, sora lui Pablo. Căutând banii în casa ei de la marginea oraşului Medellin, ei descoperă compartimente ascunse în piese de mobilier. O înregistrare video mai veche, care i-a aparţinut lui Pablo, le-ar putea oferi noi indicii pentru căutările lor.

Episodul 5
Doug şi Ben pleacă spre ţărmul Caraibilor, unde se întâlnesc cu curieri care transportă droguri. Cei doi verifică un pont despre un submarin cu narcotice, care se pare că s-ar fi scufundat, apoi percheziţionează proprietatea unde se afla Gacha, partenerul lui Pablo, când a fost ucis. E posibil ca Gacha să fi îngropat acolo nişte bani, în timp ce încerca să fugă de autorităţi.

Episodul 6
Doug şi Ben se întâlnesc cu avocatul lui Rodriguez Gacha, cel mai celebru asociat al lui Escobar, şi sunt îndrumaţi către o ascunzătoare din munţi, lângă orăşelul natal al lui Gacha. Se apropie oare de locul unde e ascunsă comoara ? Sau vor pleca din Columbia cu mâinile goale?

Averea ascunsă a lui Escobar va rula în fiecare duminică, pe Discovery Channel, începând cu ora 21:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *