Bitten, serial horror la FilmCafe

bitten-sezonul-2

FilmCafe a început difuzarea celui de-al doilea sezon din serialul Bitten.

Serialul canadian are la bază seria fantasy de 11 cărţi Women of the Otherworld / Femei din lumea de dincolo, scrisă de autoarea canadiană Kelley Armstrong.

Din distribuție fac parte Laura Vandervoort (Ted, Smallville), Greyston Holt (Supernatural), Greg Bryk (The Incredible Hulk, A History of Violence).

Sinopsis Bitten – sezonul 2

Când a părăsit Stonehavne – „pe bune de data aceasta” – Elena Michaels a crezut că a lăsat în urmă lumea supranaturală. Aceasta până în noaptea în care a primit un telefon misterios din partea liderului haitei, care i-a cerut să vină înapoi. Așa că acum ea se întoarce, plecând departe de viața ei normală ca fotograf în Toronto. Revine în lumea vârcolacilor, plină de reguli referitoare la protejarea haitei și înapoi la un bărbat pe care a încercat să-l uite timp de mai mulți ani. Iar dacă lucrurile nu erau destul de complicate, se întâmplă ca Elena să fie singurul vârcolac femeie în viață.

Trailer Bitten – sezonul 2

https://youtu.be/oxbXVo5glY0

Al doilea sezon al serialului Bitten are 10 episoade și va fi difuzat de FilmCafe în fiecare seară de miercuri, de la ora 22:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *