BMW Films prezintă The Escape

the-escape-bmw-films-the-hire

BMW Films lansa seria The Hire în urmă cu 15 ani, când, în anii 2001 și 2002, a lansat opt filme ca parte a proiectului The Hire.

Ambush a fost primul film din serie și a debutat online pe 26 aprilie 2001, fiind regizat de John Frankenheimer. Acesta a fost urmat la două săptămâni de Chosen, al lui Ang Lee, pentru ca cel de-al treilea – The Followsă-l aibă la cârmă pe regizorul Wong Kar-Wai. Guy Ritchie și-a trecut și el numele printre regizorii angajați de BMW Films pentru această serie și a realizat al patrulea film, Star, în care apare și Madonna. Cel de-al cincilea film, Powder Keg, l-a avut ca regizor pe Alejandro González Iñárritu și încheia primul sezon.

În 2002, seria The Hire a continuat cu Hostage, al lui John Woo, Ticker, de Joe Carnahan, și Beat the Devil, care-l avea în scaunul de regizor pe regretatul Tony Scott, iar în distribuție pe Gary Oldman, James Brown, Marilyn Manson.

În toate cele opt filme, Clive Owen este personajul principal, în rolul lui The Driver.

The Escape, seria The Hire

https://youtu.be/jzUFCQ-P1Zg

Anul acesta BMW Films a reînviat seria The Hire și azi, 24 octombrie, are premiera un nou film, The Escape, regizat de Neill Blomkamp. Alături de Clive Owen, îi putem vedea și pe Dakota Fanning, Jon Bernthal și Vera Farmiga.

Seria de scurt metraje BMW Films The Hire este cu adevărat un fenomen pop-culture. Dincolo de premii, de prezentări în festivaluri sau muzee, este prima serie de gen care a devenit virală pe internet şi acum este un model pentru mulţi, inclusiv alţi producători auto de prestigiu. The Hire a creat o nouă nişă în cinematografie.

Suntem singura ţară din Europa care a organizat o proiecţie oficială a noului film din serie, The Escape, şi aceasta înainte de lansarea oficială on-line. Acesta este un motiv de mare mândrie pentru echipa BMW România! Arată aprecierea de care se bucură Festivalul Les Films de Cannes a Bucarest. Dar şi interesul deosbit pe care îl aratăm pentru noul BMW Seria 5, modelul prezentat în film. Un debut mai spectaculos nu puteam pregăti pentru acest automobil,
– Wolfgang Schulz, director general BMW Group România.


The Escape
a rulat în premieră europeană duminică seară, înaintea ultimei proiecții din cadrul Les Films de Cannes a Bucarest.

Iată, mai jos, toate cele opt filme din seria The Hire.

Ambush

regia: John Frankenheimer

Chosen

regia: Ang Lee

The Follow

regia: Wong Kar-Wai

Star

regia: Guy Ritchie

Powder Keg

regia: Alejandro González Iñárritu

Hostage

regia: John Woo

Ticker

regia: Joe Carnahan

Beat the Devil

regia: Tony Scott

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *