Box Office > Johnny English Reborn, tot pe primul loc

În weekend-ul trecut, cinci filme au avut premiera în România. Ei bine, niciunul dintre acestea nu a reușit să-l clintească pe Johnny English Reborn/Johnny English se întoarce de pe prima poziție. Cu un câștig puțin mai mic comparativ cu weekend-ul de debut (245.181 de lei), filmul distribuit de RoImage a adus în sălile de cinema, în perioada 30 septembrie – 02 octombrie, 13.644 de spectatori.

Contagion/Pericol nevăzut (MediaPro Distribution), noul film al lui Steven Soderbergh, a ocupat poziția a doua, cu încasări de 221.068 de lei și cu un număr de 11.521 de spectatori.

Cel de-al doilea film lansat la finalul săptămânii trecute de către MediaPro, Shark Night 3D/Noaptea rechinilor 3D, a fost vizionat de 6.964 de spectatori, câștigând 151.011 de lei, ceea ce l-a ajutat, în ciuda recenziilor negative, să se situeze pe locul al treilea în box office.

Nici comedia romantică What’s Your Number?/Care-i numărul tău? (Odeon Film) nu a fost prea bine văzută de critici, însă asta nu i-a împiedicat pe 7.670 de oameni să-și cumpere un bilet pentru a-i vedea pe Anna Faris și Chris Evans, cotizând la încasările filmului cu 124.431 de lei.

Melancholia controversatului Lars von Trier a încasat 45.534 de lei și a avut 2.824 de spectatori, situându-se abia pe locul 8 în clasament. Însă, dacă luăm în considerare că filmul distribuit de Independența Film a fost lansat în doar 7 cinematografe, datele de mai sus sunt destul de bune.

Și am ajuns și la ultima premieră a săptămânii trecute – Principii de viață, distribuit de Transilvania Film. Cu toate că a putut fi urmărit în 11 săli, filmul lui Constantin Popescu nu a reușit să atragă mai mult de 774 de spectatori, încasând 4.664 de lei.

Niciun film n-a părăsit cinematografele românești, astfel că s-a ajuns la un număr de 30 de filme care rulează în prezent. Dintre acestea, The Smurfs/Ștrumpfii (InterCom Film) și Horrible Bosses/Șefi de coșmar (MediaPro Distribution) reușind să depășească 1,6 milioane de lei, în timp ce Cars 2/Mașini 2 (Forum Film) a depășit 1,5 milioane de lei.

Săptămâna aceasta vor fi trei filme care se vor bate să-l dea jos pe Johnny English din fruntea topului, iar părerea mea e că Real Steel/Pumni de oțel va fi cel care o va face.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *