Box-Office > In Time nu pierde timpul și ajunge pe primul loc din prima săptămână

In Time/În Timp (Odeon Cineplex) a terminat dominația Muschetarilor și s-a instalat pe primul loc, cu 421.276 de lei și puțin peste 23.000 de spectatori.

Locul al doilea a fost confiscat de filmul lui Steven Spielberg și al lui Peter Jackson – The Adventures of Tintin/Aventurile lui Tintin, care, deși în 3D, n-a reușit să câștige mai mult decât In Time, pentru simplul fapt că a avut doar 17.025 de spectatori. Totuși, suma de 366.879 de lei a fost suficientă pentru ca filmul distribuit de InterComFilm să le-o ia înainte Muschetarilor celor de la Media Pro, care weekendul trecut a depășit suma totală de 2 milioane de lei și a fost vizionat de aproape 112.000 de spectatori în trei săptămâni.

Filmul lui Adrian Sitaru – Din dragoste cu cele mai bune intenţii – distribuit de Parada Film, a încasat în weekend-ul de debut 10.527 de lei, de la 1.432 de spectatori; o cifră bunicică dacă luăm în calcul faptul că a fost lansat doar în 11 cinematografe, ceea ce înseamnă o medie de aproximativ 130 de spectatori/cinematograf.

Celelalte două premiere ale weekend-ului trecut – Marea noastră disperare (TransilvaniaFilm) și Ceva bun de la viață (MediaPro Distribution) – s-au lansat numai în locații selecte ai putea spune: în două cinematografe, respectiv într-un singur cinematograf. Dacă de la Transilvania Film mă așteptam ca filmele lor să fie proiectate într-un număr mai mic de săli, mă surprinde strategia celor de la MediaPro pentru filmul lui Dan Pița.

Și, încet-încet, după 10 săptămâni, iată că și Ștrumpfii/The Smurfs a depășit 2 milioane de lei din încasări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *