Bucharest Best Comedy Film, la a cincea ediție

bucharest-best-comedy-film-festival-2023

Între 20 și 30 octombrie, va avea loc cea de-a cincea ediție a Bucharest Best Comedy Film.

Bucharest Best Comedy Film Festival are patru mari secțiuni: filme de comedie în competiție, EXPO COMEDY, workshop de arta actorului de comedie și evenimente speciale în hubul de filme și evenimente din Parcul Drumul Taberei, AMO LOUNGE.

Bucharest Best Comedy Film, un festival altfel! Simplu e atât de complicat! Simplu: filmul de comedie este cel mai iubit gen. Cu toate acestea, mulți consideră filmul de comedie ușor de făcut și foarte ușor de înțeles. Dar, de fapt, ce-i așa greu de înțeles că, în fond este invers. Filmele de comedie sunt cel mai greu de realizat, regizorii lor sunt foarte talentați și au darul de a alege actorii potriviți pentru aceste filme. De multe ori, acest lucru ni se întâmplă tuturor. Considerăm simple toate lucrurile pe care le iubim, ușor de ajuns la ele. Dar este atât de complicat să înțelegem de ce iubim aceste lucruri. Așa facem și cu prietenii noștri sau cu cei pe care îi admirăm. Punem o etichetă pe un om și nu mai vrem să îi schimbăm imaginea oricâte lucruri ar încerca să facă pentru a fi altfel. Simplu, ca să nu ne complicăm, doar în România este considerat așa.
– spune ENEA DABIJA, Director și Fondator Bucharest Best Comedy Film Festival.

Intrarea la festival la AMO Lounge este liberă, filmele încep la ora 20:00 și se vor vedea pe un ecran led de 6×3 metri, într-o atmosferă… ca din filmele bune.

EXPO COMEDY are loc între 21 și 30 octombrie la Biblioteca Națională din București. O expoziție extinsă de caricaturi create de artiști români celebri, de postere de film în care publicul se va întâlni cu lumea Elisabetei Bostan și a lui Ion Popescu-Gopo la aniversarea Centenarului GOPO.

Workshopul de arta actorului de comedie se desfășoară între 23-27 octombrie tot la Biblioteca Națională din București. Este un o ocazie unică de a fi educat de Ardnt Schwering-Sohnrey și de Nicoleta Petcu, de la Let It Go Acting Studio, cu masterclass-uri predate de regizorul Nae Caranfil, de maestrul Horațiu Mălăele și de scenariști și scenografi români de succes.

Evenimente speciale vor fi organizate la hubul de filme, AMO Lounge, în Parcul Drumul Taberei. Artiști și trupe iubite de public vor anima unele seri din festival, iar la final se lasă cu petreceri extravagante.

Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul oficial Bucharest Best Comedy Film.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *