Bucharest KoolHunt 2012, un eveniment marca Raluk.ro

De obicei, îţi recomandăm filme sau diverse evenimente cinematografice. Adică, în principiu, te trimitem la cinema. Ei bine, de data aceasta, îţi propunem ceva diferit, îți propunem să fii kool.

Astfel, sâmbătă, 14 iulie, începând cu ora 22:00 (după ce, în prealabil, ai intrat în rândul lumii şi ai văzut Uimitorul Spiderman / The Amazing Spiderman, te poţi apuca de koolhunting. Ce înseamnă asta poţi descoperi în detaliu pe koolhunt.raluk.ro, însă, iată pe scurt despre ce este vorba.

KoolHunt este un eveniment organizat de către Raluk.ro și este o noapte în care cele mai cool localuri din Capitală – cafenele, ceainării, baruri, restaurante, toate selectate de coolhunterii profesioniști ai Raluk.ro – vor sta deschise până dimineața, iar tu ești invitat(ă) să le vizitezi. Vei primi în schimb, gratuit, cel mai bun preparat din meniu și o ștampilă. Ștampilează-te oriunde pe corp și vei intra automat la petrecerea din Madame Pogany, care va începe la ora 1:00, iar dacă ai minimum cinci ștampile, intri în calcul la concursurile speciale organizate cu ocazia acestui eveniment.

Lista completă și updatată a localurilor participante, precum și a preparatelor oferite gratuit este disponibilă pe pagina oficială KoolHunt.

2 comentarii la „Bucharest KoolHunt 2012, un eveniment marca Raluk.ro”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *