Știri
 

Bucureşti NonStop (2015)

Bucureşti NonStop

 

Bucureşti NonStop (2015) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
13.11.2015
Durata:
86 minute
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 5 critici/bloggeri de mai jos.
75%
75


Parerea ta
3 voturi

 
Scenariu
Actori

Sinopsis Bucureşti NonStop (2015)

O noapte din viaţa unui magazin non-stop aflat într-un cartier de blocuri. Patru persoane conduc patru poveşti diferite legate între ele de un personaj-cheie, Achim, cunoscut ca „băiatul de la non-stop”, interpretat de Gheorghe Ifrim.0

 
Recenzii Bucureşti NonStop (2015)
 
 
Marin Apostol – Părerea Blog de Cinema
Chiar dacă personajele sunt construite superficial iar filmul nu pare să fie interesat să aprofundeze problemele de natură socială pe care le prezintă, București NonStop este agreabil de privit, mai ales datorită actorilor bine-aleși, dar și a replicilor adesea amuzante.
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
Chişu surprinde foarte bune spiritul comunităţii şi îşi intrigă spectatorul cu un melanj ataşant de personaje în ceea ce poate fi uşor cel mai convingător film din cariera sa de cineast independent.
Ionuţ Mareş – Ziarul Metropolis
Bazat în special pe cele patru anecdote intersectate care îl compun, şi într-o măsură nesemnificativă pe valenţele imaginii, încadraturii sau mizanscenei, „Bucureşti NonStop”, de Dan Chişu, aduce laolaltă numeroşi actori experimentaţi, aproape singurul atu care îl face vizionabil şi, pe alocuri, delectabil.
Ion Indolean – FilmSense
Faptul că dumnealui [Dan Chișu] se rezumă la evenimente cotidiene, nespectaculoase – la micro-istorii dorit-încărcate cu dramatism, pliate pe realităţile româneşti – îi confirmă perseverenţa, îi dovedeşte înţelegerea societăţii în care trăieşte şi arată că şi-a înţeles limitele de moment.
Emil Călinescu – CinEmil
Un film extrem de dinamic, toate cele 4 povesti petrecandu-se in mai putin de 90 de minute. Daca-n alte filme romanesti momentele moarte erau cu duiumul, aici abia ai timp sa respiri.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)