Camping, un nou serial original, pe HBO

camping-hbo

Luni, 15 octombrie, debutează pe HBO și HBO GO un nou serial – Camping.

Producția se bazează pe un serial britanic care a debutat în 2016 pe Sky Atlantic și a fost creat, scris și regizat de Julia Davis (Nighty Night), care a jucat în serial și este producător executiv la adaptarea HBO.

Din distribuție mai fac parte, pe lângă Jennifer Garner și David Tennant, Juliette Lewis (nominalizată la Oscar pentru Cape Fear), Ione Sky (Fever Pitch), Arturo Del Puerto (Independence Day: Resurgence), Janicza Bravo, Bret Gelman (Stranger Things), Bridget Everett (Trainwreck), Yimmy Yim (Ghosted), Duncan Joiner (Lethal Weapon) și Cheyenne Haynes (Grey’s Anatomy).

Trailer Camping

Camping prezintă o excursie înapoi în natură, plănuită de extrem de organizata și agresiv de autoritara Kathryn (Jennifer Garner), în onoarea celei de-a 45-a aniversări a soțului ei, Walt (David Tennant). Ce ar trebui să fie o celebrare relaxantă în sălbăticie devine un test al prieteniilor și căsătoriilor când Kathryn, sora ei, Carleen, prietena ei, Nina-Joy și Jandice ajung, împreună cu alții, în camping. În ciuda (sau chiar din cauza) eforturilor lui Kathryn, călătoria se transformă într-o serie de certuri, confesiuni, vizite la camera de urgență și neînțelegeri care nu vor fi uitate prea curând. La această aventură, care se desfășoară pe parcursul celor opt episoade amuzante, participă și George, prietenul cel mai bun al lui Walt, soțul lui Nina-Joy, a cărui expresie mereu fericită ascunde o furie reprimată; Miguel, prietenul recent despărțit al lui Walt, care e în mijlocul unei crize de vârstă mijlocie; și iubitul al lui Carleen, la un pas de auto-distrugere.

Camping va fi difuzat la HBO în fiecare luni de la ora 21:00, iar fiecare episod va fi disponibil și online, pe HBO GO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *