Când mama nu-i acasă, primul iSerial românesc, are premiera luni, 13 martie

cand-mama-nu-i-acasa-iserial

Când mama nu-i acasă este un serial-experiment, realizat în întregime cu telefonul mobil, și va avea premiera luni, 13 martie, la Happy Channel, de la ora 19:45.

Apoi, de luni până joi, va fi difuzat câte un episod a câte 15 minute în fiecare zi, de la 19:45 și 23:00, urmând ca duminica, între orele 19:00 și 20:00 să fie difuzate toate cele patru episoade într-un format clasic de televiziune.

iSerialul de la Happy Channel este un produs de ficțiune experiment, realizat de o echipă tânără, inovatoare și entuziastă, după un format nou, ce va avea o acoperire 360 grade: TV, Online și Social Media.

Din distribuție fac parte Carmen Tănase, Virginia Rogin, Ioana Ginghină, Cristina Ciobănașu (Criss), Vlad Gherman, Rapha Tudor, Mihai Cernea (Bubu), Andreas Petrescu, Silviu Mircescu, Tatiana Șelaru și Ada Dumitru.

De scenariu s-a ocupat Simona Macovei, iar regizor este Radu Grigore.

Când mama nu-i acasă prezintă povestea Mirunei (Cristina Ciobănașu), a lui Victor (Vlad Gherman) și a lui Radu (Rapha Tudor), trei adolescenți care trăiesc o poveste de dragoste. Ghinionul este că fiecare iubește pe cine nu trebuie: Miruna pe Victor, Radu pe Miruna și Victor pe nimeni… pentru că Victor a pus lacăt sentimentelor din cauza unei întâmplări tragice pe care a trăit-o când avea 18 ani. Povestea începe când Miruna, Victor și Radu sunt într-o perioadă în care fiecare este nemulțumit de viața lui. Miruna și Radu au visuri comune, iar Victor e blazat și nu prea știe ce își dorește să facă în viață.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *