Când se lasă seara peste Bucureşti sau Metabolism are un trailer și un poster

Când se lasă seara peste Bucureşti sau Metabolism, noul film al regizorului Corneliu Porumboiu, va putea fi văzut în cinematografe începând de săptămâna viitoare. Iar ieri, 10 septembrie, distribuitorul Independența Film a prezentat trailerul și posterul acestui film.

Scenariul a fost scris tot de către Corneliu Porumboiu, în vreme ce din distribuție fac parte: Bogdan “Boogie” Dumitrache, Diana Avrămuţ, Alexandru Papadopol “Papi” şi Mihaela Sârbu.

Trailerul filmului Când se lasă seara peste Bucureşti sau Metabolism

Sinopsis

Suntem în mijlocul filmărilor. Paul, regizorul (Bogdan Dumitrache), are o relaţie amoroasă cu Alina, o actriţă dintr-un rol secundar (Diana Avrămuţ).

A doua zi se vor filma ultimele scene în care apare Alina. Paul se hotărăşte să filmeze o scenă nud cu ea. Paul se trezeşte de dimineaţă, plin de îndoieli, şi îşi schimbă planurile: în loc să filmeze scena nud, îi spune producătorului că are o criză de ulcer. Apoi îşi ia o zi liberă pentru a se întâlni cu Alina. Treptat, filmul se întrepătrunde din ce în ce mai mult cu viaţa reală, iar filmarea ia o turnură neaşteptată.

Posterul filmului Când se lasă seara peste Bucureşti sau Metabolism

metabolism-poster

Un comentariu la „Când se lasă seara peste Bucureşti sau Metabolism are un trailer și un poster”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *