Caravana Metropolis #8 sosește la Sibiu, în Piața Mică, între 25 și 30 iunie

Caravana-Metropolis-Sibiu

În perioada 25-30 iunie, va avea loc la Sibiu prima serie de proiecții din ediția de anul acesta a evenimentului Caravana Metropolis.

Aflată la cea de-a opta ediție, Caravana Metropolis va poposi, în 2019, în Sibiu (25-30 iunie, Piața Mică), în București (2-7 iulie, Insula Artelor din Parcul Titan) și în Arad (9-14 iulie, Parcul Mihai Eminescu).

În fiecare dintre aceste orașe, vor rula câte șase filme în șase zile, de la ora 21:30.
Intrarea la toate proiecțiile este liberă.

La Sibiu, pe lângă proiecțiile de filme, va mai avea loc un eveniment dedicat copiilor și părinților, într-un spațiu alternativ.

Este vorba despre două ateliere pentru copii și părinți și o sesiune de Cine-dance link experience, de asemenea dedicată familiilor. Î

În cadrul evenimentului găzduit de fondatoarele asociației franceze L’infraviolet, Celine Ravenel și Milena Gilabert, vor fi proiectate câteva scurtmetraje pentru familie, urmate de realizarea unor coregrafii poetice și colorate, pe tema prieteniei și apropierii umane.

Evenimentele alternative vor avea loc la Astra Film Cinema, de la orele 12:30 (20 locuri, o oră), 13:45 (20 locuri, o oră) și 15:00 (100 locuri, 2 ore Cine-dance link experience).

Înscrierile la evenimentele gratuite de la Astra Film Cinema se fac începând cu 21 iunie, ora 12:00, pe site-ul www.cinemainaerliber.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *