Câştigă un loc la Şcoala de Vară din cadrul Festivalului de Film Istoric Râşnov

festivalul-de-film-istoric-rasnov

Şcoala de Vară ASTRA, din cadrul Festivalului de Film Istoric de la Râşnov, se va desfășura în perioada 31 iulie – 9 august 2015. 15 studenţi şi masteranzi pasionaţi de istorie vor putea lua parte gratuit la cursurile acestei școli.

Pentru a câştiga un loc la Şcoala de Vară ASTRA, aplicanţii trebuie să trimită, până la data de 30 iunie 2015, pe adresa mihai@mioritics.ro, CV-ul şi un material (maximum 1 pagina A4, Times New Roman, 11) pe tema: „Un articol de pe blog-ul cetăţeanului Nicolae Ceauşescu în anul 2015”. Mai mult, participanţii trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18 (împliniţi cel mai târziu la data de 31 iulie 2015) şi 26 de ani şi să cunoască limba engleză, la nivel mediu sau avansat. Organizatorii îşi rezervă dreptul de face selecţia aplicanţilor înscrişi, în limita celor 15 locuri disponibile.

Tema principală a ediției de anul acesta a Școlii de Vară ASTRA va fi Secesiune vs. Uniune, iar programul final al prelegerilor va fi publicat la finalul lunii mai.

Festivalul de Film Istoric Râşnov a ajuns la cea de-a şaptea ediţie, fiind organizat în Cetatea Râşnov şi Cinematograful Amza Pellea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *