CASTiNG, un nou serial online de comedie debutează pe 14 decembrie

CASTiNG-series-pe-YouTube

Serialul online de comedie CASTiNG va debuta joi, 14 decembrie. Acesta va fi distribuit pe canalul casting.series în fiecare zi de joi, timp de opt săptămâni.

Protagonistele acestei serii sunt Olimpia Melinte, Andreea Șovan, Ana Udroiu și Romina Sehlanec, în timp ce de regie s-au ocupat Millo Simulov, Andrei Gheorghe, Florin Babei, Iliana Dumitrache, Roxana Andrei și Andrei Ion.

Printre invitații primului sezon al serialului se numără actorul Ionuț Grama, regizorul și producătorul Dan Chișu, actrițele Emilia Dobrin și Dana Voicu, producătorul Codin Maticiuc și comedianul Ionuț Bodonea.

Trailer CASTiNG

CASTiNG spune povestea a patru prietene actrițe, aflate mereu în căutarea succesului. De-a lungul celor 8 episoade, Gina, Carmen, Vali și Miss, patru actrițe cu acte în regulă, recurg la modalități creative de a face față eșecurilor profesionale și provocărilor vieții cotidiene. Sunt gata să întoarcă lumea cu susul în jos, trecând printr-un spectru larg de situații: sensibile, ilare și uneori chiar ilegale.

Filmările pentru serialul CASTiNG s-au desfășurat pe parcursul a 28 de zile, în peste 15 locații din București.

Prin ce se deosebește CASTiNG de celelalte produse distribuite gratuit online este faptul că s-a muncit foarte mult la el și cred că a ieșit atât de bine încât poate concura cu seriale foarte populare de pe TV. Ne-am înțeles de minune cu fetele la filmare, chiar dacă au fost multe zile, uneori foarte stresante. Ne-a ajutat mult faptul că ele au scris scenariile și își cunosteau bine personajele. Ca producător pot să spun că serialul reprezintă un flagship pentru o nouă direcție spre care ne îndreptăm, aceea de producători de content. Până la finalul lui 2018 vrem să lansăm mai multe emisiuni online, iar CASTiNG este punctul de plecare în această aventură și deja ne facem planuri pentru sezonul 2,
– spune Andrei Gheorghe, unul dintre regizori și producătorul serialului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *