0
4 august 2014
 
 

Cătălin Mitulescu a început filmările la Rumeno

Rumeno Catalin Mitulescu
Rumeno Catalin Mitulescu

Zilele trecute au început filmările pentru cel de-al treilea lungmetraj al lui Cătălin Mitulescu, intitulat Rumeno. Acestea vor dura până la mijlocul lunii august, urmând ca filmul să apară în cinematografe anul viitor.

Primul film regizat de Cătălin Mitulescu, Cum mi-am petrecut sfârşitul lumii, a apărut în 2006, având premiera la festivalul de la Cannes, unde actrița Dorotheea Petre a primit Premiul Un certain regard pentru cea mai bună interpretare.

Al doilea film, Loverboy, a avut premiera în 2011, tot la Cannes, unde a rulat în cadrul secțiunii Un certain regard.

Sinopsis Rumeno

Filmul spune povestea lui Radu, un tânăr plecat să muncească în Italia, care revine acasă după un an. O găsește pe Monica, soția lui, total schimbată, iar copilul lor Luca a crescut mai mult decât se aștepta. Cuplul petrece o noapte în care încearcă să se regăsească. Timpul petrecut separat a creat neîncredere și confuzie între cei doi, dar le dă și posibilitatea unui nou început.

Rumeno îi are în rolurile principale pe Alexandru Potocean și Ada Condeescu. Imaginea este semnată de Liviu Mărghidan iar editorul filmului este Ion Ioachim Stroe.


Articol scris de