Ce vedem la IMAX până la finalul anului

filme-imax-2016

Nu mai e foarte mult până la finalul acestui an și Cinema City a programat deja filmele care vor mai rula în format IMAX în zilele care au mai rămas din 2016.

Jack Reacher: Never go back 34%

Pentru a ieşi cu basma curata şi a-şi salva viaţa, Jack Reacher încearcă să descopere adevărul din spatele unei conspiraţii guvernamentale, aflând astfel un potențial secret din trecutul său care i-ar putea schimba viața pentru totdeauna.

Doctor Strange 93%

Viaţa renumitului neurochirurg Dr. Stephen Strange se schimbă pentru totdeauna după un accident de maşină în urma căruia devine incapabil să-şi mai folosească mâinile. Când medicina tradiţională nu îl mai poate ajuta, este forţat să caute vindecare şi speranţă într-un loc improbabil, fiindu-i astfel deschisă calea către secretele magiei.

Fantastic Beasts and Where to Find Them 67%

Filmul ne reintroduce în lumea lui J.K. Rowling şi prezintă aventurile scriitorului Newt Scamander în comunitatea secretă de vrăjitoare și vrăjitori din New York cu șaptezeci de ani înainte ca Harry Potter să citească acea carte cu acelaşi nume în primul an la Hogwarts.

Rogue One: A Star Wars Story 67%

Rogue One: A Star Wars Story prezintă aventura epică din franciza Star Wars, însă dintr-o altă perspectivă. Filmul spune povestea lui Jyn Erso, tânăra mercenară a Rebeliunii, care este trimisă în cea mai mare provocare a vieţii ei, să fure planurile din Death Star.

În România, sunt două săli IMAX: în AFI Palace Cotroceni din Bucureşti și în Shopping City Timişoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *