Cel mai prost film al lui 2010 > The Last Airbender

De ajuns cu atâtea premii pentru cei mai buni! E timpul să răsplătim și munca celor mai proști din industria cinematografică. Așadar, ca în fiecare an, Zmeura de Aur și-a desemnat ”câștigătorii” cu o zi înaintea Oscarurilor. Iar CEL MAI PROST FILM AL ANULUI 2010 a fost ales The Last Airbender.

De asemenea, tot lui The Last Airbender i-a revenit premiile pentru Cel mai prost regizor (M. Night Shyamalan), Cel mai prost scenarist (M. Night Shyamalan), Cel mai prost actor în rol secundar (Jackson Rathbone), dar și premiul unei nou-înființate categorii: Cea mai proastă utilizare a tehnicii 3D.

Jessica Alba și Ashton Kutcher în Valentine's Day/Foto: Warner Bros. Pictures - Ron Batzdorff

Jessica Alba și Ashton Kutcher în Valentine's Day/Foto: Warner Bros. Pictures - Ron Batzdorff

Un alt mare ”câștigător” al serii a fost Sex and the City 2, care a fost răsplătit pentru Cel mai prost sequel, Cea mai proastă distribuție și Cea mai proastă actriță (premiu ce a revenit tuturor celor patru actrițe din SATC2: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon și Kristen Davis).

Ashton Kutcher a fost numit Cel mai prost actor, pentru rolurile din Killers și Valentine’s Day, iar Jessica Alba ”a câștigat” la categoria Cea mai proastă actriță în rol secundar, pentru rolurile din The Killer Inside Me, Little Fockers, Machete și Valentine’s Day.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *