Știri
 

Charleston (2017)

Charleston

 

Charleston (2017) trailer
 
Detalii
 

Premieră în România:
08.06.2018
Durata:
119 minute
Site oficial:
Charleston (2017)
Distribuit în România de:
cinemaMetruce este cinemametrucinemaMetrul este un instrument care arată cât de apreciat este un film de către critici/bloggeri. Pentru mai multe detalii despre cum funcționează și se calculează, vizitează pagina Ce este cinemaMetrul?
cinemaMetru
prost
acceptabil
excelent
 
Bazat pe părerile celor 5 critici/bloggeri de mai jos.
75%
75


Parerea ta
3 voturi

 
Actori

Sinopsis Charleston (2017)

La câteva săptămâni după moartea soției sale, Ioana, și în seara în care împlinește 42 de ani, Alexandru are parte de un “cadou” cel puțin bizar: vizita mai tânărului Sebastian, care pretinde că a fost iubitul Ioanei în ultimele cinci luni… mai mult sau mai puțin. “Charleston” este povestea dulce-amară a unui triunghi amoros absurd, “format” din doi bărbați și femeia pe care au pierdut-o amândoi.0

 
Recenzii Charleston (2017)
 
 
Marin Apostol – Părerea Blog de Cinema
Dacă reușești să treci peste gândul că o astfel de situație nu s-ar putea întâmpla nicicum în viața reală, vei descoperi un film destul de amuzant. Și, din păcate, doar atât. Pentru că impactul emoțional nu are efectul așteptat.
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
Charleston este acel film care provoacă sentimente diferite în spectatori diferiţi şi unii ar putea ieşi din cinema convinşi că au văzut o comedie, iar alţii o dramă sensibilă. Pe scurt, ceva ce nu vezi des în cinema-ul nostru.
Emil Călinescu – CinEmil
Charleston este tipul de film 100% romanesc, atat ca abordare, cat si ca desfasurare si ca final. Este, asa cum se zice la fotbal: am luptat ca niciodata, am murit ca-ntotdeauna. Aici din punct de vedere cinematografic.
Carmen Florea – Filme-cărți
Charleston este un film despre cum se raportează oamenii diferit la probleme, cum reușesc sau nu reușesc să gestioneze emoțiile în cazuri extreme, despre faptul că timpul de reacție al fiecăruia este diferit, despre faptul că iubim în moduri diferite și suntem iubiți diferit.
Mihai Brezeanu – Liternet
[…] debutul în lungmetraj al fostului critic de film e mai aproape de specia dramei psihologice, spre care de altfel virează consistent în partea sa finală. Fără a renunţa, chiar şi atunci, la umorul fără de care cinema-ul lui Creţulescu (deschis de seria de scurtmetraje comic-noir Bad Penny, Kowalski, Ramona, Şapte luni mai târziu) e de negândit.


Niciun comentariuPostează primul comentariu!


Răspunde


(obligatoriu)