Premieră:
08-06-2018
Durată:
119 minute
Site oficial:
Charleston (2017)
Distribuitor:
Marin Apostol – Părerea Blog de Cinema
Dacă reușești să treci peste gândul că o astfel de situație nu s-ar putea întâmpla nicicum în viața reală, vei descoperi un film destul de amuzant. Și, din păcate, doar atât. Pentru că impactul emoțional nu are efectul așteptat.
Ştefan Dobroiu – Cinemagia
Charleston este acel film care provoacă sentimente diferite în spectatori diferiţi şi unii ar putea ieşi din cinema convinşi că au văzut o comedie, iar alţii o dramă sensibilă. Pe scurt, ceva ce nu vezi des în cinema-ul nostru.
Emil Călinescu – CinEmil
Charleston este tipul de film 100% romanesc, atat ca abordare, cat si ca desfasurare si ca final. Este, asa cum se zice la fotbal: am luptat ca niciodata, am murit ca-ntotdeauna. Aici din punct de vedere cinematografic.
Carmen Florea – Filme-cărți
Charleston este un film despre cum se raportează oamenii diferit la probleme, cum reușesc sau nu reușesc să gestioneze emoțiile în cazuri extreme, despre faptul că timpul de reacție al fiecăruia este diferit, despre faptul că iubim în moduri diferite și suntem iubiți diferit.
Mihai Brezeanu – Liternet
[…] debutul în lungmetraj al fostului critic de film e mai aproape de specia dramei psihologice, spre care de altfel virează consistent în partea sa finală. Fără a renunţa, chiar şi atunci, la umorul fără de care cinema-ul lui Creţulescu (deschis de seria de scurtmetraje comic-noir Bad Penny, Kowalski, Ramona, Şapte luni mai târziu) e de negândit.