Chesapeake Shores, serial bazat pe nuvelele lui Sherryl Woods, din 22 martie, la AXN White

Chesapeake-Shores

Primul sezon al serialului Chesapeake Shores debutează pe AXN White, din 22 martie, de luni până vineri, de la ora 22.30, cu episoade duble, fiind urmat de sezonul doi din 29 martie și sezonul trei din 5 aprilie.

Chesapeake Shores se concentrează pe dramele nerezolvate ale celor trei generații din familia O’Brien, dar și asupra procesului prin care trec pentru a reînvăța să trăiască din nou împreună și este bazat pe nuvelele cu același nume ale autoarei Sherryl Woods.

Abby O’Brien (Meghan Ory) este o femeie cu o carieră solidă, divorțată și mama a două fetițe gemene, care pornește într-o călătorie din New York până în orășelul natal, Chesapeake Shores. Această vizită va declanșa nenumărate amintiri și o va face pe Abby să se confrunte cu trecutul ei, inclusiv cu iubitul din liceu, tatăl și bunica ei. Descoperirile pe plan personal sunt dure, mai ales cea privind efortul imens investit în carieră în detrimentul timpului petrecut cu cele două copile. Astfel, Abby se gândește la ideea de a se muta definitiv acasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *