Când se luptă cu comunismul, până și Chuck Norris are nevoie de ajutorul nostru

Despre Chuck Norris vs Communism am mai scris, aici, pe Blog de Cinema. În august, anul trecut, îi luam un interviu Ilincăi Călugăreanu, cea care a pus la cale întregul proiect. Mi-a atras atenția încă din primul moment în care am auzit despre el și continuu să sper că ce mi-a spus Ilinca zilele trecute se va îndeplini și voi putea urmări filmul până la finalul acestui an.

Chuck Norris vs Communism este finalizat în proporție de 80%, însă are nevoie de sprijin pentru a filma ultimele scene în România și pentru post-producție. Motiv pentru care, astăzi, 3 aprilie, a fost demarată o campanie pe Indiegogo. Scopul ei este de a strânge 25.000 de dolari în 30 de zile. În momentul în care scriu aceste rânduri, filmul Ilincăi a strâns 650 de dolari.

Ce primiți dacă alegeți să-l susțineți pe Chuck Norris vs Communism

Pentru orice contribuție în valoare de 10 dolari, primiți un Thank You și Mulțumesc, în timp ce poza voastră va fi adăugată pe site-ul filmului, într-o secțiune specială intitulată: Thank You Wall.

Pentru 25 de dolari, trimiteți organizatorilor o poză personală, iar aceștia vor crea un poster special cu voi.

Pentru 50 de dolari, deja primiți statutul de Comrade sau Tovarăș, dar și parola pentru versiunea online a filmului, înainte de lansare.

Pentru 100 de dolari, ajungeți la statutul de Freethinker și primiți o copie semnată a soundtrack-ului compus de muzicianul român Alexader Bălănescu.

Pentru 200 de dolari, primiți, în plus, și o copie semnată a DVD-ului cu filmul, precum și posterul printat și statutul de Dealer.

Pentru 350 de dolari, ajungeți să fiți parte din film. O variantă animată a voastră sau a cuiva drag vouă va apărea într-una dintre scenele realizate de animatoarea Nandita Jain. În plus, veți primi și parola pentru versiunea online a filmului.

Pentru 500 de dolari, veți avea șansa de a sta o zi cu echipa de filmare, precum și două bilete la premieră.

Pentru contribuțiile de 1050 de dolari, lucrurile sunt chiar foarte interesante și dacă aș avea banii aceștia, i-aș dona chiar în acest moment. Așadar, recompensele sunt: o ediție specială a filmului pe VHS, precum și un video-player personalizat, plus multe alte surprize.

Pentru 2000 de dolari, primiți o copie pe DVD a oricărui film ales de voi, dublat în română sau engleză, de însăși Irina Margareta Nistor.

Iar pentru 5000 de dolari, primiți statutul de Dictator și credit pe generic de Executive producer.

http://youtu.be/RxL1yY_nC9o

Despre ce este Chuck Norris vs Communism

Ne spune chiar regizoarea Ilinca Călugăreanu:

Chuck Norris vs Comunism spune povestea transformării unei națiuni printr-un act de rezistență aparent minor. Ascunsă de ochii vigilenți ai Securității, Irina Nistor a dublat peste 5000 de filme străine care intrau în România ilegal. O “hoardă” de filme americane s-a dezlănțuit asupra caselor românilor, de la Megaforce și Bloodsport până la Taxi Driver, de la Ninja Death Squad și Fist of Fury până la Brazil, de la filme de duzină cu buget redus până la blockbustere hollywoodiene. Acestea au permis milioanelor de români să aiba un contact cu vestul și să evadeze din viața cotidiană mohorâtă.

Ele au transformat vocea Irinei într-un simbol al libertății, pe Chuck Norris, Van Damme și Bruce Lee în eroi naționali și au ajutat o țară întreagă să reziste unui regim brutal.

Puteți urmări ce se întâmplă cu acest proiect interesant fie pe Facebook, pe Twitter sau pe site-ul oficial al filmului.

Un comentariu la „Când se luptă cu comunismul, până și Chuck Norris are nevoie de ajutorul nostru”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *