cinefil@ Identity Thief

Marți nu am putut ajunge la avanpremiera filmului HOATA DE IDENTITATE prin urmare am decis să trimit în locul meu un cititor fidel al site-ului nostru. AV Suciu a fost pentru prima oară la o vizionare dedicată presei și ne povestește cum a fost, în rândurile de mai jos:
Marți seara, lume fină, cunoscătoare de film. Avanpremiera unei comedii cu un titlu interesant. M-am bucurat să văd o sală plină și pe deasupra am avut maxima surpriză să-mi găsesc locul lângă marele critic de film doamna Irina Margareta Nistor. Cu filmele traduse de dânsa mi-am delectat serile copilăriei. Am fost impresionat de cum poate un astfel de om să trăiască fiecare replică a fiecărui personaj .


 „Identity Thief” în regia lui Seth Gordon este o comedie draguță în care este vorba despre o durdulie simpatica și singuratică, Diana, care își câștigă existența furând identitatea unor diverse persoane . Păgubitul în cazul de față, Sandy, este un contabil care nu-și dorește decât să-și întrețină familia, dar care acum se găsește în fața aventurii vieții lui pentru a-și redobândi identitatea. Povestea este simplă, destul de previzibilă, însă umorul de situație este cel care dă farmec filmului. Băieții răi de data aceasta mi s-au părut cam … moi.

Filmul va rula pe ecrane începând de vineri, 8 februarie, iar eu personal vă recomand să mergeți la acest film dacă vreți să vă delectați cu o comedie ușoară. Mulțumesc încă o dată Blog de cinemaOxygen PR și Cinema City. Toate cele bune ! 

Un comentariu la „cinefil@ Identity Thief”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *