1
19 noiembrie 2012
 
 

cinefil @ The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2


Blog de Cinema nu a ajuns la ultima parte a seriei The Twilight Saga, însă Amalia Buhaev, una dintre cititoarele noastre, ne-a împărtășit impresiile sale.

Cu această ocazie inaugurăm o nouă rubrică: cinefil@, unde vom publica mesaje venite de la voi. Dacă ați văzut una dintre premierele săptămânii, scrieți câteva rânduri, trimiteți-ni-le la cinefil@blogdecinema.ro și acestea pot apărea pe site-ul nostru.

Dar iată ce ne spune Amalia despre un film la care cu greu m-ar convinge cineva să merg.

Dupa ce a creat o isterie mondială, a „injectat” suspansul și a trezit curiozitatea in milioanele de spectatori din lumea întreagă, seria filmelor „Twilight” se sfarsește.

Saga Amurg: Zori de zi” – partea a doua este ultimul film din seria celor cinci, care merita vazut! Eu n-am facut parte intru totul din aceasta isterie a oamenilor cuceriti de povestea vampirilor, dar cateva filme tot am vazut. Printre care si aceasta „ultima strigare”.

Chiar daca am avut ghinionul sa stau in primul rand, asta nu m-a impiedicat sa traiesc povestea de parca as fi fost printre ei. Super, ce sa mai zic. Scene de suspans introspective, mistere spulberate, scene de dragoste animate de cele SF… o adevarata nebunie de ingrediente care sa te tina acolo, prins in poveste.

Merita o sansa, chiar daca nu ai tinut firul povestii. O spun din propria experienta. Si il poti vedea din 16 noiembrie in cinematografe.

Iata si trailerul, ca sa te ajute sa iti faci o parere :).


Articol scris de