Cinema City a deschis cel de-al 24-lea multiplex în România

cinemacity romania 24

Cinema City, parte din Cineworld Group, al doilea mare operator de cinema din Europa, a inaugurat cel de-al 24-lea multiplex din România al reţelei, localizat în noul ParkLake Shopping Center din București.

Acesta are 14 săli unde pot fi proiectate filme 2D sau 3D și 3 săli VIP, toate acestea însemnând un total de 1966 de locuri.

La deschiderea noului cinematograf din ParkLake City a fost prezent şi Moshe „Mooky” Greidinger, CEO Cineworld Group.

În 2015, Cinema City România a avut un număr record de 5 lansări, devenind numărul 3 în reţeaua Cineworld, din punct de vedere al numărului de ecrane, după Marea Britanie şi Polonia. Piaţa din România este una în continuă dezvoltare cu un potenţial de creştere extraordinar. E o ţară mare, cu 20 de milioane de oameni cărora le place să meargă la film, aşa că există multe oportunităţi aici.
– Moshe „Mooky” Greidinger, CEO Cineworld Group

Deschiderea multiplexului din ParkLake Shopping Center reprezintă cea de-a doua lansare a companiei de anul acesta, după cea din aprilie, din Timişoara, până la finalul lui 2016 Cinema City România urmând să inaugureze cel puţin încă un multiplex, în Piatra Neamţ.

În prezent, Cinema City există în nouă țări, iar în România, până la finalul lui 2018, își propune să ajungă la 38 de cinematografe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *